A.B. | 21. 2. 2022, 21:52

Medtem, ko se je Petar Grašo ženil s 14 let mlajšo, je njegova bivša počela TO: (kakšno naključje!)

Twitter (MondoBH)

V soboto, 19. februarja, sta si v cerkvi Svetega Dominika v Splitu večno zvestobo obljubila legendarni hrvaški glasbenik Petar Grašo in njegova 14 let mlajša izbranka Hana Huljić. In medtem, ko sta mladoporočenca s polno žlico zajemala vse radosti svojega poročnega dne, se je na poroki zabavala tudi Petrova nekdanja izbranka, Danijela Martinović. 

A ne na njuni. 50-letna Splitčanka se je namreč na isti dan, ko je 'usodni da' dahnil njen nekdanji srčni izbranec, udeležila neke druge poroke in sicer v vlogi nastopajoče glasbenice. Po poročanju hrvaškega portala Index.hr je med nekaterimi največjimi uspešnicami zapela tudi pesem Ljube se dobri, loši i zli, ki sta jo napisala starša Petrove novopečene soproge, Vjekoslava in Tonči Huljić. Danijela, ki je bila v razmerju z Grašom dobrih 24 let, se je na poroki veselila v dolgi, oprijeti, rdeči obleki, na njenem obrazu pa naj ne bi bilo opaziti sledi žalosti. 

Kljub temu so nekateri oboževalci slavnega nekdanjega para 'Martinović-Grašo' prek družbenih omrežij že izrazili, kako jim je kljub veselju ob Petrovi poroki s Hano srce napolnila tudi žalost zaradi Danijele, ki je po tolikih letih razmerja ostala sama. Na enega od komentarjev se je odzval tudi Grašov dolgoletni prijatelj in velika zvezda košarkarskega parketa, Dino Rađa, ki je v svojem odzivu zapisal: ''Zakaj vam je žal Danijele? Saj je ona zapustila njega ... '' Rađa je na svojem uradnem Instagram profilu delil tudi nekaj utrinkov s Petrove in Hanine poroke, kjer med drugim lahko vidimo do ušes nasmejana mladoporočenca.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dino Rađa (@dinoradja_official)

Sicer pa je Danijela Martinović, ki je od Petra starejša pet let, kmalu po njunem razhodu v enem od intervjujev dejala: ''Ne moremo ubežati trenutku, ki je neizbežen.'' Petar in Danijela v svojem dolgem razmerju nista imela otrok, o razlogih za prekinitev zveze pa nista želela govoriti na dolgo in široko. Grašo, ki je kmalu zatem našel srečo v objemu 31-letne glasbenice Hane, s katero zdaj pričakuje otroka, je po sobotni poroki podal kratko izjavo: ''Zdaj se počutim kot pravi mož.''

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.