19. 11. 2020, 10:14

Melania je predobra kuharica, težko je paziti na težo, če si z njo (intervju iz leta 2008)

profimedia

V arhivu Playboya smo znova odkrili intervju Davida Hochmana z Donaldom Trumpom iz leta 2008. Bolj kot pogovor o denarju, starševstvu, pomenu samopromocije in viagri, nas je zintrigiral del, v katerem Donald spregovori o svojem odnosu s Slovensko iz Sevnice. t.j. takrat še zaročenko Melanio.

Iz intervjuja, ki je bil leta 2008 objavljen v slovenski ediciji Playboya, si izposojamo naslednji del:

Kaj prinaša Melania v vaše življenje?

Z Melanijo v svojem življenju sem imel uspešno kariero. Mojih zadnjih pet let je bilo mojih najuspešnejših doslej. Dobro nama gre in odlična je.

Melania je manekenka. Vi ste milijarder. Ampak ali kdaj posedata pred televizorjem v trenerki ali spodnjem perilu?

Rada skupaj gledava televizijo, toda ne moreva biti skupaj toliko, kot bi jaz rad. Vsak večer zame skuha večerjo, tudi če greva potem ven. V bistvu je njen največji problem, da je predobra kuharica – težko je paziti na težo, če si z njo.

Kako pogosto ste sami?

Zadnje čase niti ne toliko, ker pač živim z Melanio in živiva prav prijetno življenje skupaj.

Pogrešate čase, ko ste bili še samski? Morda občasno hrepenite po njih?

Poslušajte, Melania me res razume. Daje mi ogromno osebnega prostora. Pozna me bolje kot kdorkoli. Razume, kadar hočem biti sam, in takrat me preprosto pusti samega. Bil sem že z drugimi ljudmi, ki pa ne znajo dati miru: »Oh, sploh se ne pogovarjaš z mano. Nekaj je narobe. Kaj je narobe? Zakaj ne hodiva skupaj po ulici? Zakaj ne počneva tega in tega skupaj?« Melania pa lahko ugotovi, kdaj sem prav razpoložen. Življenje je zato precej lažje.

Več o tem, koliko ima običajno v denarnici, kdo mu ureja in striže lase, kakšen je bil kot starš in kakšne odnose je imel z bivšima ženama pa v intervjuju Donald Trump: Melania je predobra kuharica, težko je paziti na težo, če si z njo

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.