21. 1. 2021, 12:36

Melania se po novem požvižga na reporterje (in Trumpa), Barron pa je ostal 'Sam doma!'

profimedia

Potem, ko Barrona ob slovesu Trumpovih od Washingtona ni bilo videti nikjer z Melanio in Donaldom, so po spletu začele krožiti zabavljaške teorije. Najbolj glasne so bile tiste, ki so Barrona postavljale v vlogo Macaulaya Culkina v seriji filmov Sam doma.

"Saj vem, da je neumno, ampak res se sprašujem, ali je Barron v Beli hiši kot v (filmu) Sam doma," je nekdo tvitnil.

14-letnega Barrona, ki je od leta 2017, ko se je z Manhattna vselil v Belo hišo močno prerasel starša, sicer ni težko opaziti, zato javnosti ni ušlo dejstvo, da ga ni bilo ob helikopterju, ki je starša pobral pred Belo hišo, niti v bližini letala, s katerim sta odletela iz Washingtona.

Barrona prav tako nihče ni videl ob družini v sredo v letalski bazi Andrews.

Culkin, ki je igral v filmih 'Sam doma', se strinja s spletno iniciativo, da bi iz filma Sam doma 2: Izgubljen v New Yorku izbrisali sceno z Donaldom Trumpom.

Melania ima vsega dovolj!

Twitter je navdušeno delil posnetek zakoncev Trump, ko sta zapustila letalo. Medtem ko bi se Donald še vedno sončil v soju žarometov, je Melania zgolj ošabno pogledala proti reporterjem in nadaljevala s hojo proti avtu. Na Twitterju so posnetek številni postregli bodisi z: "Niti pozirati noče več. Njeno delo je končano!" in "Naslednji korak je ločitev, Donald!"

Youtube posnetek z drugega zornega kota sicer pokaže malce drugačno sliko ...

Morda vas bo zanimalo tudi:

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.