21. 1. 2021, 12:36

Melania se po novem požvižga na reporterje (in Trumpa), Barron pa je ostal 'Sam doma!'

profimedia
Melania se po novem požvižga na reporterje (in Trumpa), Barron pa je ostal 'Sam doma!' (foto: profimedia)

Potem, ko Barrona ob slovesu Trumpovih od Washingtona ni bilo videti nikjer z Melanio in Donaldom, so po spletu začele krožiti zabavljaške teorije. Najbolj glasne so bile tiste, ki so Barrona postavljale v vlogo Macaulaya Culkina v seriji filmov Sam doma.

"Saj vem, da je neumno, ampak res se sprašujem, ali je Barron v Beli hiši kot v (filmu) Sam doma," je nekdo tvitnil.

14-letnega Barrona, ki je od leta 2017, ko se je z Manhattna vselil v Belo hišo močno prerasel starša, sicer ni težko opaziti, zato javnosti ni ušlo dejstvo, da ga ni bilo ob helikopterju, ki je starša pobral pred Belo hišo, niti v bližini letala, s katerim sta odletela iz Washingtona.

Barrona prav tako nihče ni videl ob družini v sredo v letalski bazi Andrews.

Culkin, ki je igral v filmih 'Sam doma', se strinja s spletno iniciativo, da bi iz filma Sam doma 2: Izgubljen v New Yorku izbrisali sceno z Donaldom Trumpom.

Melania ima vsega dovolj!

Twitter je navdušeno delil posnetek zakoncev Trump, ko sta zapustila letalo. Medtem ko bi se Donald še vedno sončil v soju žarometov, je Melania zgolj ošabno pogledala proti reporterjem in nadaljevala s hojo proti avtu. Na Twitterju so posnetek številni postregli bodisi z: "Niti pozirati noče več. Njeno delo je končano!" in "Naslednji korak je ločitev, Donald!"

Youtube posnetek z drugega zornega kota sicer pokaže malce drugačno sliko ...

Morda vas bo zanimalo tudi:

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.