16. 2. 2021, 14:04

Melania Trump je zahvalno pismo osebju dala napisati enemu od svojih zaposlenih

profimedia

Melania Trump že nekaj časa ni več ameriška prva dama, še vedno pa razburja tamkajšno javnost z detalji, ki šele zdaj prihajajo na plano.

CNN poroča, da je okoli 80 članov osebja Bele hiše prejelo zahvalno pismo, ki pa ga očitno ni napisala Melania Trump. Slednja naj bi dala pismo napisati nekomu iz 'nižjega ranga' svojih zaposlenih, ki je nato pisal pisma butlerjem, kuharjem, vzdrževalcem in čistilcem.

Melania se je tako očitno ognila tradicionalni gesti, ki so jo številne prve dame, včasih pa tudi kakšen predsednik, ob slovesu iz Bele hiše voljno izpolnili.

In čeravno takšna pisma osebje rado shrani v spomin, so se pojavile govorice, da dotičnega pisma gotovo ne bo čakal ista usoda.

Govorice o tem, da se Melania v zadnjih tednih Trumpovega predsedovanja ni niti trudila več skrivati, da je vse, kar si želi, oditi domov, in da ni prav nič 'žalostna, ker odhaja'.

Njeno pomanjkanje volje, da bi spisala nekaj stavkov zahvale osebju, ki jo je štiri leta streglo 'od spredaj in zadaj', je na družbenih omrežjih seveda najprej naletelo na nejevero, nato pa tudi ogorčenje.