10. 7. 2020, 13:30 | Vir: STA

Melania Trump nenapovedano obiskala organizacijo za pomoč materam samohranilkam

profimedia

Prva dama ZDA Melania Trump je v četrtek v Washingtonu nenapovedano obiskala versko organizacijo za pomoč materam samohranilkam in njihovim otrokom Mary Elizabeth House. Prinesla jim je pomoč v hrani, pa tudi torbice svoje kampanje Be Best in druge stvari.

Melania Trump je isti organizaciji že darovala zelenjavo in pridelke z vrta Bele hiše. Škatle z obroki, ki so jih pripravili kuharji Bele hiše, so bile zapakirane in dostavljene varno. Prva dama ZDA se je med obiskom pogovarjala z otroki, materami in osebjem organizacije ter delila škatle z obroki in predmete kampanje Be Best.

Sogovornikom je poudarila pomen utrjevanja družin in zaščite otrok ter njeno podporo prizadevanjem za preventivo. Izpostavila je tudi pomen izvršnega ukaza o utrjevanju socialnega sistema za otroke v ZDA, ki bo imel neposreden učinek na versko organizacijo Mary Elizabeth House.

"Pomembno je, da tudi v teh izzivov polnih časih najdemo načine za pomoč ljudem in priznamo pomembno delo, ki ga opravljajo v neštetih skupnostih po ZDA. Organizacije, kot je Mary Elizabeth House, ponujajo podporo in pomembne življenjske veščine, ki pomagajo družinam in skupnostim, da so lahko otroci varni," je dejala prva dama ZDA.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.