Sandra Bratuša | 19. 4. 2020, 12:03

Melania Trump poklicala nosečo soprogo britanskega premierja, ki je zbolela za koronavirusom

Profimedia

Takoj ko so britanskega premierja Boris Johnsona, po okužbi s koronavirusom, izpustili domov na  hišno nego, je prva dama Amerike, Melania Trump, poklicala njegovo partnerko Carrie Symonds.

Tako Boris Johnson (55), kot njegova noseča partnerka Carrie Symonds (32) sta se namreč okužila s koronavirusom in Melania Trump (49) jima je zaželela čimprejšnje okrevanje. Borisu Johnsonu pa se je stanje tako zelo poslabšalo, da so ga morali hospitalizirati.

Profimedia

Melania Trump je sporočila Carrie Symonds, da vsa Amerika moli za njuno čimprejšnje okrevanje. Johnson je tri dni preživel na intenzivni negi londonske bolnišnice, a so zdravniki po treh dneh ocenili, da se lahko naprej zdravi doma ter so ga odpustili v domačo oskrbo.   

Johnsonova partnerka Carrie oziroma zaročenka je tudi zbolela za koronavirusom, a na srečo brez večjih komplikacij, kljub temu, da je noseča. Njej ni bilo treba v bolnico in je bolezen prebolevala od začetka do konca v domači oskrbi.

Po pisanju britanskih medijev, naj bi se par umaknil na njuno posestvo na deželi, Chequers. In tam naj bi ju prijetno presenetil klic ameriške prve dame Melanie, ki je obema zaželela čimprejšnje okrevanje.

Soproga Donalda Trumpa (73), Melania, in premierjeva zaročenka Symonds ta obe izrazili veliko mero optimizma, da bodo tako Amerika kot Velika Britanija  izšli iz tega težkega obdobja in bosta še bolj močni kot prej. Tako so vsaj zapisali v sporočilu za javnost, ki so ga naslovili iz Bele hiše.    

Melania pa ni poklicala samo Carrie Symonds, govorila je še s špansko kraljico Letizio (47), soprogo japonskega premierja Akio Abo (57), soprogo kanadskega premierja Sophie Gregorie Trudeau (44), soprogo francoskega predsednika Brigitte Macron (67), hčerko italijanskega predsednika Lauro Mattarello (51) in sodnico ter soprogo nemškega predsednika Elke Büdenbender (58).

PREBERITE ŠE: Johnny Depp in Jeff Beck s priredbo Lennonove skladbe Isolation proti karantenski monotoniji ALI Ivanka Trump eno govori, drugo počne

PRIPOROČAMO ŠE: Anže Kopitar prodal hišo na Manhattan Beachu

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.