A.B. | 30. 12. 2021, 15:39

Menedžerka Kardashianovih brutalno umorjena

Profimedia
Menedžerka Kardashianovih brutalno umorjena (foto: Profimedia)

Po poročanju ameriških medijev so losangeleški policisti konec decembra našli truplo 55-letne Angele 'Angie' Kukawski, ki je kot izjemno uspešna menedžerka tekom svojega življenja sodelovala s številnimi zvezdniki - med drugimi velja posebej omeniti družino Kardashian, raperja Kanyeja Westa, glasbenico Nicki Minaj, vodila pa je tudi glasbeno zapuščino pokojnega Tupac-a. 

23. decembra so policisti v prtljažniku zapuščenega avtomobila, parkiranega v kalifornijski dolini Simi, našli truplo uspešne menedžerke Angele Kukawski. Po poročanju ameriškega časnika Los Angeles Times je 55-letnica podlegla hudim poškodbam na glavi in vratu, obdukcija pa je potrdila, da so bili zanjo usodni udarci s topim predmetom ter zadušitev. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AlShorts (@alshortsapp)

Losangeleški policisti so zaradi brutalnega umora pridržali prvega in osrednjega osumljenca, 49-letnega Jasona Barkerja, s katerim je imela Kukawski romantično razmerje. Po trenutnih ugotovitvah so policisti izrekli prepričanje, da je bila Angela umorjena v njunem skupnem domu v Sherman Oaksu, njeno truplo pa naj bi Barker nato stlačil v prtljažnik avtomobila, s katerim se je po storjenem kaznivem dejanju odpeljal v dolino Simi. Okrožni tožilci so Barkerja obtožili naklepnega umora in mučenja, končno razsodbo pa bo predvidoma 12. januarja 2022 izreklo pristojno okrožno sodišče. Do takrat bo 49-letnik pridržan. 

Tragična smrt priljubljene menedžerke, ki so jo sodelavci opisali kot pridno, delavno in marljivo, je pretresla tudi zvezdniške kroge. Kmalu po novici o njeni smrti se je oglasila družina Kardashian, ki je zapisala: ''Angela je bila resnično najboljša. Skrbela je za vse nas in ustvarjala čudeže. Močno jo bomo pogrešali, njeni družini in bližnjim pa izrekamo iskreno sožalje.'' Na svojem uradnem Instagram profilu se je oglasila tudi glasbenica Nicki Minaj, ki je pokojnici namenila besede: ''Najbolj delavna, najbolj zanesljiva in najbolj prijetna oseba od vseh, kar jih poznam. Nisi si zaslužila tega. Moje srce se lomi zaradi tvojih otrok. Počivaj v miru.'' 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rap Titant (@rap.titant)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.