Milijonarka Kylie Jenner razjezila s prošnjo, naj oboževalci plačajo za operacijo njenega stilista

Sama je prispevala le 5000 dolarjev

25. 3. 2021, 12:08 | Scena

              Milijonarka Kylie Jenner razjezila s prošnjo, naj oboževalci plačajo za operacijo njenega stilista (foto: profimedia) profimedia

Kylie Jenner, ki ima pod palcem milijone, je pozvala svoje oboževalce, naj se pridružijo dobrodelni crowdfunder akciji zbiranja denarja za operacijo 26-letnega stilista, potem ko je sama donirala le 5000 dolarjev.Kylie se je leta 2019 po Forbesu uvrstila na seznam multimilijonarjev, ena sama njena objava na Instagramu pa stane 1,2 milijona dolarjev.

In koliko stane urgentna operacija stilista Samuela Rauda, ki je bila pred dnevi udeležen v prometni nesreči? Borih 60.000 dolarjev.

Večja operacija je bila za Samuelom sicer že 14. marca, GoFundMe strana pa je postavila njegova družina, ki potrebuje pomoč pri kritju stroškov zdravljenja. Le štiri dni po postavitvi strani je Jenner objavila fotografijo Rauda v Instagram story in zapisala:

"Naj Bog pomaga in te zaščiti @makeupbysamuel. Vzemite si čas in molite za Sama, ki se je ponesrečil minuli vikend. In obiščite stran GoFundMe, ki jo je postavila njegova družina."