Sandra Bratuša | 13. 5. 2020, 11:47

Monk in soproga prebolela koronavirus

Profimedia
Monk in soproga prebolela koronavirus (foto: Profimedia)

Tony Shalhoub je še eden od tistih zvezdnikov, ki so zboleli za koronavirusom in o tem tudi javno spregovorili. Številni ga najbolj poznajo po vlogi v seriji Monk. Zbolela pa je tudi njegova soproga.

Igralec Tony Shalhoub (66), ki ga najbolj poznamo po vlogi v seriji Monk, je povedal, da je prebolel koronavirus. »To je bilo zelo težko obdobje,« pravi Tony, ki pa vse skupaj vseeno jemlje z veliko mero humorja.

Najbolj smešno je, ko se je pošalil, kaj bi storil pedantni detektiv Monk, ki je obseden s čistočo, da se ne bi okužil s koronavirusom. »Najverjetneje bi pošto dajal v mikrovalovno pečico, sadje pa bi pral kar v pralnem stroju.«

Igralec pa ni sam zbolel za to boleznijo, koronavirus je imela tudi njegova soproga Brooke Adams (71). Ko je ozdravel, je bil gost ene od ameriških oddaj prek interneta. O bolezni je spregovoril povsem odkrito.

»Minilo je mesec dni, odkar sva se s soprogo Brooke okužila. Nekaj tednov je bilo zelo hudo. Zavedava pa se, da je verjetno številnim, ki so okuženi, še slabše in da sva imela v bistvu srečo, saj sva precej hitro ozdravela,« pravi Tony, ki v resnici nima obsesivno-kompulzivne motnje, kot jo ima lik Monk, ki ga je igral.

PREBERITE ŠE: Vse, kar morate vedeti o Kim Yo Jong, mlajši sestri Kima Jonga Una ALI Zaljubljeni Američan se je skušal kot čistilec pretihotapiti v Nemčijo k svojemu dekletu

PRIPOROČAMO TUDI: Ljubljana Moments v karanteni

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.