21. 12. 2021, 21:02

Možakar, ki ima na genitalijah kar 278 pirsingov, razkril kako to vpliva na njegovo spolno življenje

Profimedia

61-letni Rolf Buchholz je svetovni rekorder v številu pirsingov, kup teh pa ima tudi na mestu, kamor sonce ne posije prav pogosto. Na glavi ima tudi rožičke, zdaj pa je za Daily Star razkril, kako vse to vpliva na njegovo spolno življenje.

Rolf Buchholz iz nemškega Dortmunda je vsekakor unikatna pojava. Njegovo ime je zapisano v Guinnessovi knjigi rekordov, saj ima možakar največ pirsingov na svetu – kar 453 jih krasi (ali »krasi«) njegovo telo, 278 od teh pa jih je uspel nanizati celo v svoj penis. V ustnicah in okoli ustnic ima 94 pirsingov.

Pri publikaciji Daily Star so bili seveda radovedni, kako to vpliva na njegovo spolno življenje in Rolf se je urno pohvalil, da ima še vedno »odlično spolno življenje«. Mu verjamete?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rolf Buchholz (@robuchholz)

Rolf je menda celo svoje življenje sanjal o pirsingih. Prvega si je namreč omislil šele, ko je bil star 40 let. Danes pa ima poleg rekordne zbirke tudi rožičke, vsajene v glavo.

Kako vse to deluje med spolnostjo, lahko le ugibamo. Kot je za Daily Star povedal Rolf: »Sploh ni problem. Če bi bil problem, bi si jih že davno vse odstranil.«

Poleg tega je skoraj 90 odstotkov njegovega telesa poslikanega s tetovažami. Danes pravi, da se najbolj spominja tetovaže na dlaneh, saj naj bi bila najbolj boleča.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rolf Buchholz (@robuchholz)

Kot zanimivost – če je njegovo spolno življenje kljub pirsingom tip top, pa je zgodba precej drugačna, ko se Rolf pojavi na letališču. Na varnostnih prehodih ni pametno stati za njim v vrsti, ker je menda vsakič znova cel postopek prava dogodivščina.

Povedal je še, da so mu nekoč preprečili vstop v Združene arabske emirate, ko je želel obiskati Dubaj, saj so se bali, da prakticira črno magijo. Pospremili so ga nazaj na letalo in poslali domov.

Vir: Daily Star

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.