26. 1. 2022, 09:57 | Promocijska objava

Na ALEJI SKY ob nedeljah tudi LEDATLON (in tekmovalci oddaje Exatlon)

Promocijsko gradivo

Na ALEJI SKY se bo v naslednjih nekaj tednih odvijal čisto pravi Ledatlon. Dogajanje na drsališču ALEJE bodo popestrili obiski tekmovalcev Exatlona: Pina Umek, Vanja Štembergar, Marko Knafelc, Franko Bajc in drugi.

Na malo manjši verziji poligona, kot smo ga lahko videli v šovu Exatlonu, se bodo lahko obiskovalci ob nedeljah od 12. ure dalje pomerili z Exatlonci in s tem delno izkusili, kako je bilo tekmovati na tako zahtevnem tekmovanju.

Sicer pa lahko na ALEJI SKY vse dni drsate na 750 kvadratnih metrov velikem drsališčem pod nebom s 100 metrov dolgimi ledenimi stezami, ki se raztezajo izven večnamenskega igrišča, možna pa je tudi izposoja drsalk. Vsi, ki v ALEJI opravite nakup nad 50 evri, pa imate pri nakupu družinske karte kar 50-odstotni popust.

Kako izgleda drsališče, poglejte tukaj:

V najboljšem novem nakupovalnem središču na svetu dajejo velik poudarek na varnosti. Ves čas skrbijo za nadpovprečne higienske in varnostne standarde. Redno se razkužujejo stične točke. Razkužilni avtomati pa se nahajajo pred nakupovalnim središčem in vsako trgovino. Najvišji higienski ukrepi so bili pred kratkim certificirani s strani inšpekcijske službe TÜV AUSTRIA.

Tečaj drsanja

Zaradi velikega zanimanja bodo v ALEJI ponovno organizirali tudi tečaj drsanja, ki je primeren za začetnike od 4. leta dalje in tiste, ki bi radi svoje znanje obnovili.

Več informacij na aleja.si.

Promocijsko gradivo

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.