N.Z. | 2. 10. 2020, 10:22

Objava na skrivaj posnetih telefonskih klicev Melanie Trump razburja onkraj luže

profimedia
Objava na skrivaj posnetih telefonskih klicev Melanie Trump razburja onkraj luže (foto: profimedia)

Po družabnih omrežjih se viralno širijo posnetki telefonskih klicev, v katerih Melania Trump jasno izrazi svojo frustracijo s tem, da jo 'liberalni mediji' skupaj z vsemi Trumpovimi ne marajo, pa tudi to, kako odveč so ji naloge prve dame, ki se mora ukvarjati z božičnimi okraski, medtem ko jo z vseh strani kritizirajo, da je premalo naredila za otroke migrantov, ki so bili ločeni od svojih staršev.

Posnetki so nastali tekom poletja 2018, ko je Melania še prijateljevala s Stephanie Winston Wolkoff, svetovalko prve dame. Potem, ko se je po pričevanju Wolkoffove prijateljstvo končalo tako, da naj bi Melania prijateljici obrnila hrbet in pustila, da so jo okrivili za nekaj, za kar v resnici ni bila odgovorna, in nato vsled velikega škandala odpustili, je slednja napisala knjigo Melania in jaz (Melania and me).

O tem, da ima posnetke telefonskih pogovorov, ki Melanio prikazujejo v drugačni luči, kot jo je vajena videti javnost, je Wolkoffova spregovorila že pred tedni in objavo posnetkov tudi obljubila, a se nato ni zgodilo nič.

Potem pa so pred nekaj urami del posnetkov ekskluzivno objavili na CNN-u.

"Pravijo, da sem sokriva, da sem ista kot on. Da ga podpiram, da se ne oglasim dovolj pogosto, da ne naredim dovolj kot prva dama," je mogoče med drugim slišati Melanio. "Jaz pa delam ... praktično garam ... se ukvarjam s pof*** božičnim okrasjem, pa koga sploh zanimajo pof*** božični okraski in dekoracije? Ampak jaz to moram narediti, kajne?"

In nato nadaljuje: "OK, torej bom to naredila. In ko povem, da se ukvarjam z božično dekoracijo in planiram Božič, jim spet ni prav. 'Oh, kaj pa otroci, ki so ločeni od staršev?' me sprašujejo. Pa dajte mi že pof**** mir. Ali ste kaj rekli, ko je Obama počel isto? Ne morem več. Saj sem poskušala otroka povezati z njegovo mamo, pa to ni bilo mogoče ... ker je to proces, ker morajo stvari iti po črki zakona."

Na skrivaj posneti telefonski pogovori v nadaljevanju pričajo predvsem o frustraciji Melanie Trump, ki se čuti ujeto pod bremenom kritik, ki ji sledijo ne glede na to, kaj stori ali ne stori, po njenem pa naj bi bili krivi 'liberalni mediji', ki Trumpovih ne marajo.

Ali bodo posnetkom božične frustracije sledili tudi drugi, Wolkoffova zaenkrat ne pove, je pa pred tedni zagrozila z objavo teh posnetkov zato, ker so se po objavi knjige Trumpovi bojda z vseh topov spravili nanjo.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.