25. 5. 2020, 10:53

Specialno motena cena za komplet Štoparskega vodnika po galaksiji

Založba Pivec

Danes je 25. maj, svetovni dan brisače. Vsak medzvezdni popotnik ve, da je brisača najkoristnejša stvar, ki si jo lahko omislite. Zraven praktične vrednosti, da vas greje, kadar prečkate mrzle lune Bete Jaglana, lahko postane tudi jadro na majhnem splavu, ki pelje po reki Moth, z njo se lahko branite ali kličete na pomoč, prav tako pa lahko na njej spite pod žarečimi rdečimi zvezdami na puščavskem Kakrafoonu in še kaj! 

Opomba tiste, ki po galaksiji še zmeraj tavajo v temi: svetovni dan brisače, ki ga vsi pravi štoparji obeležujejo na današnji dan, je posvečen pokojnemu pisatelju Douglasu Adamsu, avtorju Štoparskega vodnika po galaksiji. Na ta dan si njegovi oboževalci okrog vratu nadenejo belo brisačo.

"Vsakdo, ki je prepotoval Galaksijo po dolgem in počez, se prebil skozi njene temačne kotičke, vzdržal v strahotno neenaki borbi s sovražnimi silami in jih končno tudi premagal, pri vsem tem pa še vedno ve, kje ima brisačo, očitno človek, s katerim je treba računati," je zapisal Adams.
Kratko nepomembno obvestilo
  • Danes, v ponedeljek, 25. maja 2020, bo od 0:00 do 23:59 zaradi zadrževalnih del motena dobava knjižne serije Štoparski vodnik po galaksiji po redni ceni, dosegljivost cene bo samo 75 %.

Ker omenjena nevščenost sovpada s »svetovnim dnevom brisače«, vam bodo kot skromno nadomestilo komplet lično ovili v »štoparsko brisačo«. Zaradi motenosti rednocenovne dobave se opravičujejo in prosijo za razumevanje.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.