Na vrhu seznama 100 najbolj privlačnih moških v 2021 tokrat nekaj presenečenj

3. 1. 2022, 11:18 | Scena

              Na vrhu seznama 100 najbolj privlačnih moških v 2021 tokrat nekaj presenečenj (foto: Profimedia) Profimedia

Vsako leto na YouTube kanalu TC Candler v sodelovanju z neodvisnimi kritiki izberejo najbolj privlačne zvezdnike preteklega leta. Tokratni vrh seznama moških predstavnikov je še posebej zanimiv, saj izpostavlja zvezdnika, ki je trenutno v zaporu.

V preteklosti so prvo mesto na tem obširnem seznamu zasedali Jamie Dornan, Michael Fassbender, Michiel Huisman in Jason Momoa. Tokrat pa se je vrh lestvice nekoliko premešal.

5. mesto: Jungkook
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JUNGKOOK (@bts.jungkook)

Jeon Jung-kook je na seznamu že šesto leto zapored, poznan pa verjetno mlajši publiki. 24-letni južnokorejski pevec je namreč najmlajši član divje popularne zasedbe BTS, a si vzporedno že lep čas kuje tudi solo karierno pot. Če ne drugje, ga verjetno te dni največkrat slišite v sodelovanju s skupino Coldplay – s komadom My Universe že kar nekaj časa vztrajno čepijo na vseh svetovnih lestvicah.

4. mesto: Timothee Chalamet

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Timothée Chalamet (@tchalamet)

Za lepoto niso potrebne mišice, dokazuje 26-letni igralec, ki se je na igralski zemljevid izstrelil z vlogo v filmu Call Me By Your Name leta 2017, zdaj pa ga predvsem občudujemo v znanstveno-fantastični epski zgodbi Dune.

3. mesto: Kim Tae-hyung
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TAEHYUNG (김태형) Updates (@taehyung.bighitentertainment)

Še en član južnokorejske skupine BTS se je zavihtel na vrh tega seznama. 26-letni pevec, ki se umetniško predstavlja le s črko V, si je pred dvema letoma v Združenih državah kupil čudovito stanovanje v vrednosti 4,55 milijona dolarjev, pa čeprav večino časa živi v Seulu s preostalimi člani skupine.

2. mesto: Chris Hemsworth
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Ni seznama najlepših moških brez Thora. 38-letni avstralski igralec Chris Hemsworth je že deveto leto zapored med najvišjimi pozicijami tega seznama. Je eden najbolje plačanih hollywoodskih igralcev, poleg verjetno najbolj odmevne vloge Thora v filmih z Marvelovimi junaki pa smo ga gledali še v filmih Blackhat, Red Dawn, Snow White and the Huntsman, What If in številnih drugih.

1. mesto: Paing Takhon
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paing Takhon (@paing_takhon)

Prvo mesto lestvice najbolj privlačnih moških je letos zasedel Paing Takhon, mjanmarski maneken, igralec in vplivnež, ki je zaradi udeležbe na protestih proti vojaškemu udaru in objavah proti vojaški hunti končal v zaporu. Obsojen je na kar tri leta zaporne kazni, kazen pa vključuje tudi prisilno delo. Organizacije po vseh svetu pozivajo k njegovi izpustitvi in tudi avtorji tega seznama so bili ob razglasitvi prvega mesta zelo jasni: »Osvobodite tega fanta,« so zapisali ob njegovih fotografijah.

Tule pa še celotna lestvica: