30. 6. 2022, 09:45

Najbolj znan avtomobilistični voditelj na svetu obiskal Bled

Profimedia

Kultni britanski voditelj tudi ob obisku Slovenije ni mogel iz svoje kože. Poglejte, kaj je pripisal ob objavi fotografije.

Britanski televizijski voditelj Jeremy Clarkson je v teh dneh obiskal Slovenijo. Na Instagramu je objavil fotografijo Blejskega otoka s cerkvijo in pripisal: "Slovenia, very unshit" oziroma v dobesednem prevodu: "Slovenija, zelo ne zanič."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeremy Clarkson (@jeremyclarkson1)

Znani voditelj je pred Slovenijo obiskal Krakov na Poljskem, kjer naj bi skupaj s sovoditeljema Richardom Hammondom in Jamesom Mayem snemali novo epizodo oddaje Grand Tour.

Profimedia

Clarkson je eden najbolj znanih avtomobilističnih novinarjev, ki je skupaj s Hammondom in Mayem vodil kultni avtomobilistični šov Top Gear, v zadnjem času pa se je preizkusil kot kmetovalec v oddaji Clarkson’s Farm.

Clarkson je lastnik kmetije v Cotswoldsu v Veliki Britaniji že 14 let, vajeti pa je prevzel lani. Med drugim se je v epizodah ukvarjal s popravljanjem traktorjev in vzrejo ovac.

V svojem slogu je dodal še eno fotografijo oblakov nad Bledom in pripisal "nebesni pudelj".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeremy Clarkson (@jeremyclarkson1)

62-letnik je sicer Top Gear zapustil leta 2015 po napadu na producenta oddaje, BBC pa mu posledično ni podaljšal pogodbe. Top Gear sta nato zapustila tudi Hammond in May, moči pa so nato združili v šovu Grand Tour, ki se predvaja na platformi za pretočne vsebine Amazon Prime video.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.