25. 7. 2011, 09:17 | Vir: Playboy

Najboljša mesta za seks: Amsterdam

Shutterstock / Goya

Naša zadnja postaja po izbranih evopskih mestih je bila nizozemska prestolnica.

Zakaj prav Amsterdam

V prestolnici Nizozemske je dovoljeno vse. Je eno redkih mest na svetu, kjer golo žensko med sprehajanjem po centralni ulici ne bodo odpeljali na policijsko postajo, javni seks v grmovju mestnih parkov ali na enem od številnih pomolov v pristanišču pa ni nič bolj nenavaden od avtomobilskih zastojev v petek popoldne.

Posebnost mesta

Tukaj lahko dekle očaraš, tudi če nimaš rezervacije v dragem hotelu. A bodi pozoren na drobni tisk: ženska, ki rada seksa v grmovju, morda ne bo očarala tebe. Pomembno je razumeti, da je romantika Amsterdama – romantika nekonformistov in eurotrasherjev, zato so tukajšnje ženske (vključno z obiskovalkami za vikend) brez izjeme okužene z virusom hipsterjev (če ne veš, kateri tipčki so to, poglej v angleško Wikipedijo).

Kje loviti

Najboljša lokacija za lov: Damrak. Glavna ulica je prepolna pustolovščin žejnih turistk, ki bodo celo ob tvojem ignoriranju same pristopile in vprašale, kje je Damrak. Nedaleč stran je Muzej seksa in kup karizmatičnih pivnic s 24-urnim delovnim časom, ki jih ne smeš zamešati s coffee shopi: te se obiskuje zaradi drugih razlogov. No, ne več dolgo.

Letoš­njega maja je nizozemska desna vlada ­potrdila svoje načrte, da bo tujcem konec leta 2011 prepovedala vstop v kadilnice zelene zeli – ti bodo postali klubi zaprtega tipa, dostopni samo domačinom.

Seksualna meka

Rdeča četrt (Red Light District). Glede na pohod nad coffee shope se bojimo, da so tudi tej četrti časi šteti. Zbogom, svoboda!

Nevarnosti

Samo najpotrpežljivejši bodo v Rdeči četrti našli žensko, ki ni videti kot topless Whoopi Goldberg ali transvestit. Še več, uličice z ­vitrinami, v katerih se vrtijo dekleta, neopazno prehajajo v uličice z vitrinami, v katerih se vrtijo mladi fantje: Amsterdam je eno najbolj gay friendly mest na svetu.

Če se ti vseeno posreči najti boginjo za 30 evrov, upoštevaj, da je to cena osnovne ponudbe »no bare tits, no kisses, no hands«. Za slačenje modrčka bo zahtevala doplačilo, tako kot tudi za vse drugo; v primeru, da ti med postopkom slučajno uide ven, te bo vsako ponovno vstavljanje stalo novih 30 evrov.

Cena seksa

Od 0 evrov. Amsterdam na tem področju nima konkurence.

Možnosti uspeha

90 %. Tvoj lov lahko zmotijo samo pravila legalizacije, pri tem so brezkompromisni. Ne krši pravil!

Nasvet: Kako v Rdeči četrti najti lepo prostitutko

Postavi se poleg z zavesami zaprte ­vitrine (zavese pomenijo, da je za ­steklom stranka) in počakaj, da bo dekle prosto. Če ima stranke, obstaja 50-odstotno možnost, da je lepa.

Če jih nima, obstaja 90-odstotna ­možnosti, da je grozna ali pa sploh napačnega spola (tu se kaj takega ­rado zgodi). Če pa si za to avanturo namenil kaj več cvenka, poizkusi v glavni ulici ob kanalu – tam navadno dobijo svoj prostor izbrane lepotice.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.