18. 7. 2011, 20:18 | Vir: Playboy

Najboljša mesta za seks: Hamburg

Shutterstock / Goya

Nadaljujemo našo raziskavo. Po Londonu, Parizu in Milanu smo se podali v Hamburg.

Zakaj prav Hamburg

Lokalna dekleta vedo, kako se zabavati, in so vedno pripravljena za flirtanje. Tu bo vsak našel nekaj zase: od potetoviranih pankerskih bejb do modelov mednarodnih oglaševalskih agencij in razkošnih dam v krznu.

Posebnost mesta

Vikend se za hamburška dekleta ne začne v petek kot drugje po svetu, ampak že v četrtek. Kar pomeni, da se tvoje možnosti povečajo za en dan!

Kje loviti

Na najbolj vročih loka­cijah – v ulici Reeperbahn in njeni ­okolici: 120 barov in klubov – od ­neodvisnih, ozko specializiranih barov do aristokratskih klubov, in vse to na površini samo treh kvadratnih kilo­metrov. Od enega do drugega se lahko sprehodiš.

Seksualna meka

Prav tako Reeperbahn. Pomembno je vedeti, da ta nikakor nima enakega statusa kot amsterdamski Red Light District: njegove hamburške sestre so trg Hans-Albersa ter ulici Herbertstraße in Davidstraße. Obiske teh lokacij odsvetujemo, saj tam vlada gola podjetnost – minimum učinka za maksimalno plačilo.

Nevarnosti

Brezkompromisen face control. Ni zlata kreditna kartica tista, ki bo pred tabo odpirala vrata klubov in odpenjala hamburške modrce, temveč moderna oprava. Če misliš, da so adidasove teniske tvoja vstopnica v obljubljeno deželo, raje ostani doma.

Po drugi strani je enako težko v Armanijevi obleki priti v hiphop klub. Obstaja ­torej veliko tveganje, da boš narobe razum­ljen, če ne razumeš sodobnih trendov. In ne poskušaj priti v lokalne klube z veliko skupino prijateljev: tega tu ne marajo, torej boste ostali zunaj.

Cena seksa

Od 150 evrov – sam seks lahko dobiš tudi v pristanišču, ampak hrana in pijača …

Možnosti uspeha

60 %. Včasih, predvsem ob kratkem obisku in na ­službenem potovanju, je težko ­začutiti duha mesta, kar pa je tu zelo pomembno.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.