20. 7. 2011, 09:17 | Vir: Playboy

Najboljša mesta za seks: Kijev

Shutterstock / Goya

Naša avantura se počasi zaključuje. Kot predzadnje mesto je na vrsti ukrajinska prestolnica.

Zakaj prav Kijev

Ker je oče vseh ruskih mest in muzej lepih Ukrajink na prostem. Dovolj je, da slišijo tvojo angleščino, in že so prepričane, da boš izvoljenko, ki si jo resnici na ljubo ujel v ne preveč treznem stanju, po čudoviti noči v najetem stanovanju na glavni ulici Kreščatik odpeljal v tujino, kjer ji boš priskrbel dokumente in dobro zaposlitev.

Posebnost mesta

Ne izdaj, da si turist. Povej, da živiš v lastnem dvonadstropnem stanovanju z razgledom na Kijevsko-Pečerski samostan. Da si tukaj službeno za naslednjih pet let. Da ne iščeš ženske za eno noč, ampak si želiš dolge in strastne zveze. Postrezi ji z vsem, kar si bo zaželela. Ugovarjaj: »Zakaj piješ tako poceni koktajl? Natakar! Prinesite najdražjo pijačo, kar jih imate!« (Ne skrbi, cene v kijevskih klubih se kosajo s cenami v ljubljanskih.) Res, tako preprosto je.

Kje loviti

V klubih v središču. Izogni se najprestižnejšim – tam se čedalje bolj zadržujejo vzhodni bogataši. Skromnejša izbira so Arena, Buddha-Bar in Pavlin. Face control se tu ne izvaja. Ne zadržuj se v notranjih prostorih, raje jo povabi na sprehod po mestu, da ti razkaže nekaj znamenitosti. Namigni, da so tista prijet­no vabljiva okna tvoja. In da je že čas, da pri tebi nazdravita na prelep sprehod. Napotkov za naprej verjetno ne potrebuješ.

Seksualna meka

Kultna seks četrt – Andrejevski spust. Ko boš tam poleti iskal prijeten grm, bodi previden. Večina jih bo verjetno že zasedena.

Nevarnosti

Prijatelji tvoje izbranke. Tako kot ona so tudi oni izjemno prijazni, saj so vsi navdušeni nad prijateljevanjem s tujcem. Upoštevaj možnost, da ti bo ona predlagala, da se do tvojega stanovanja zapelje celotna družba.

Prav tako nevaren je njen morebitni fant. Kijev v res­nici ni ravno veliko mesto (no, ne smemo ga primerjati z Ljubljano). Brez dvoma ima tukaj znance, ki se te bodo zapomnili in podatke nesli na ušesa njeni boljši polovici, ki te bo potem najverjetneje obis­kala. Ne pozabi, da si na obisku sam, ­domačinov pa je veliko.

Cena seksa

Od 0 do 250 evrov (s hrano). Raj!

Možnost uspeha

90 %. Lov lahko preprečijo samo nevarnosti, opisane zgoraj.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.