13. 7. 2011, 15:22 | Vir: Playboy

Najboljša mesta za seks: London

Shutterstock / Goya

Ne glede na to, kam pot zanese uspešnega osvajalca, mora poznati vse posebnosti nacionalnega seksa. Člani uredništva smo obiskali marsikateri kotiček sveta in tako vam danes lahko zaupamo pravila lova v nekaterih evropskih prestolnicah. Kot prvo predstavljamo London.

Zakaj prav London

Je neuradna prestolnica Evrope, zato se tu zbira na tisoče modnih navdušenk z vsega sveta. Kot poje znana pesem »girls just wanna have fun«, se bodo dekleta po ogledu Big Bena in veleblagovnice Harrods odpravila v klube. Prestavi lov tja.

Posebnost mest

Če se ti ne posreči spoznati svojega sanjskega dekleta, se lahko še vedno napiješ. ­Tukaj je to priljubljeno početje.

Kje loviti

V Camdenu. V tukajšnjih klubih lahko naletiš na Amy Winehouse, ki počasi polzi pod mizo, ali celo na policiste, ki pravkar vklepajo Peta Dohertyja. Vse žurerke si zvečer oblečejo črno oblekico in obujejo čev­lje s petami višine Eifflovega stolpa. Ampak njihov videz … Njihov videz je pogosto tak, da se je bolje napiti (gl. zgoraj).

Seksualna meka

Soho. Ampak, za božjo voljo, ignoriraj množične pred­loge črncev za nakup pralnega praška. Obrali te bodo do obisti.

Nevarnosti

Ne vstopaj v prostore z vprašljivim slovesom med Piccadillyjem in ulico Oxford, tudi če te vztrajno vabi dolgonoga blondinka med vrati: to pelje v izgubo vsega denarja. Boljša ideja je spoznavanje v klubih. Čeprav tudi tam ni zagotovila, da ne boš naletel na prodajalke ljubez­ni.

Prostitucija v Angliji ni kazniva, zato je število željnih tovrstnega zaslužka sorazmerno veliko, a v skrajnem primeru zaradi 50 funtov na uro ne boš obubožal. In nikakor ne kliči številk prostitutk na letakih, obešenih v telefonskih govorilnicah. So vaba in ne boš dobil obiska, ki si ga pričakoval.

Cena seksa

20 funtov – približno toliko stane nekaj koktajlov, po katerih bodo Angležinjam popustile vse zavore.

Možnosti uspeha

50 % – ali boš spil dovolj, da bodo lokalna dekleta videti kot boginje, ali pa boš obležal pod mizo.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.