14. 7. 2011, 10:23 | Vir: Playboy

Najboljša mesta za seks: Milano

Shutterstock / Goya

Obiskali smo že London, naslednja naša postaja je bil Milano.

Zakaj prav Milano

Ker je sveto­v­no središče globalnega Nakupovanja z veliko začetnico. Težko si zamislimo primernejši raj za nenasitno potrošnico. Podnevi so mestne ulice nabite s tropi dam, ki preletavajo trgovine. Toda takoj, ko se nakupovanje konča in je njihova materialna plat zadovoljena, se pojavi želja po zadovoljitvi bolj mesenih potreb.

Posebnost mesta

Presenetljivo je Milano čudovit tudi brez kakršnekoli posebne posebnosti. Pravzaprav lahko kot posebnost navedemo celotno mesto.

Kje loviti

Najboljše lokacije za lov v Italiji so povsod, razen v Milanu. Ljubitelji linije najmanjšega odpora se bodo odpravili med ozke uličice, toda v tem primeru jih čakata dva izida: ali bodo srečali radodarno Rusinjo, Ukrajinko, Romunko, Bolgarko (Slovenke še nismo srečali, ni pa izključeno) ali pa bodo naleteli na 20 ljudi v vrsti za obisk italijanske prodajalke ljubezni. Pri tem je lahko druga možnost prekruta celo za izkušene spolne eksperimentatorje. Prvič, simpatične Italijanke niso ravno pogoste, in drugič, prijazni domačini sploh niso prijaz­ni in so celo zelo vzkipljivi. Zadovolj(e)nost z uslugami je vprašljiva, imaš pa precej veliko možnost, da za­ideš v težave. Velike.

Seksualna meka

Lahko zamižimo na eno oko in za kultno seks četrt označimo tretjerazredne klube v okolici glavne železniške postaje (Milano Centrale) in železniške postaje Porta Garibaldi.

Nevarnosti

Tukaj so na vsakem koraku. Komur je uspelo zbrati dovolj poguma za preučevanje nočnega življenja v klubih, bo imel težave že pri vhodu. Face control je v celo najneuglednejših milanskih klubih brezkompromisen in skrivnosten – po kakšnem principu tu zavračajo obiskovalce, ne ve nihče. Tiste, ki jim po srečnem naključju uspe priti noter, čaka nov udarec – po žepu.

Da bi obdržal zanimanje izbranega dekleta, boš moral zelo radodarno kupovati nečloveško veliko število pijač, ki stanejo približno 20 evrov za koktajl ali za shot. Za najpogumnejše osebke moškega spola, ki v imenu velike in čiste spolne ljubezni ne varčujejo s sredstvi, so pripravili zahrbten sistem kupovanja pijače

Najprej jih čaka kot polarna noč neskončna in žalostna vrsta do blagajne z računi, nato pa še ena podobna do šanka. In ne pozabi, italijansko ministrstvo za zdravje skrbi za tvoja jetra, zato več kot treh kozarcev naenkrat ne boš smel odnesti.

Ta rutina po vzorcu tiste v zaporih zatre vsakršno spolno slo. Nad vsem tem se ne boš mogel niti pritožiti – varnostniki lokalnih klubov so zelo občutljivi osebki in so pripravljeni klicati policijo ob najmanjši težavi.

Lahko seveda bojkotiraš ta antiseksualni sistem in se samostojno podaš v noč na iskanje dragih hotelov v okolici železniške postaje, kjer, po nedvoumnih namigih vratarjev, »lahko«. Toda tudi tukaj te bo verjetno doletel neuspeh: lokalni vratarji so enako občutljivi kot varnostniki in bodo najverjetneje obvestili modre angele. In naivno bi bilo pričakovati, da bodo na policijski postaji razumeli tvojo stisko – neradi se družijo z ljudmi, ki ne govorijo italijansko. Prav tako pozabi na vsemogočno angleščino – Italijani je ne priznavajo.

Cena seksa

Od 500 evrov.

Možnosti uspeha

60–70 %. So pa italijanska dekleta vedno odprta za platonske odnose …

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.