15. 7. 2011, 10:38 | Vir: Playboy

Najboljša mesta za seks: Pariz

Shutterstock / Goya

Po Londonu in Milanu smo se ustavili še v francoski prestolnici.

Zakaj prav Pariz

Od ustanovitve v 3. stoletju pr. n. š. je to mesto posrkalo vase toliko romantičnih legend, da bi si tukajšnjega seksa zaželela celo kakšna slovenska političarka. Toda najbolj si ga želijo … turistke, menda predvsem ruske (slovenske medtem kraljujejo v domačem Portorožu, aktivne so tudi na Hrvaškem, v Črni gori, Grčiji in menda tudi Turčiji).

Navadno sta to Moskovčanki, prijateljici, ki sta prišli za konec tedna, ali pa razvajenki pod 35, ki sta zaostali za skupino, saj jima skupinski ogledi tako ali tako ne dišijo (se bosta pa z veseljem posvetili drugim skupinskim aktivnostim).

A pri iskanju brezskrbnega Francoza se bosta srečali z jezikovnimi ovirami, ti pa lahko mirno vnaprej naštudiraš en sam banalni stavek v francoščini in jima pristopiš takole: »Bi se mi pridružili pri pitju ruske vodke v hotelski sobi? Da ne bosta ostali samo pri vinu.«

Posebnost mesta

Ne obupaj, če ti ne uspe najti drznih Rusinj. Vsak portir ti bo za nekaj evrov pripravljen zaupati vse skrivnosti in naslove lokalnih lovišč ter skoraj vedno priskrbeti prijetno družbo za eno uro, večer ali noč. Francosko. Tako prihraniš čas, in če bi ti 'grozili' ruski razvajenki, tudi denar, veliko denarja. Res pa je, da s tem občutek pustolovščine in napetosti rahlo zbledi.

Kje loviti

V katerikoli meki seksa(gl. spodaj) in (posebej za mlajše) v nočnih klubih Le Moloko, Les Bains Douches, La Locomotive, La Scala in drugih.

Seksualna meka

Četrt Pigalle (pariška rdeča četrt), severno predmestje Saint-Denis, Avenija Georgea V., Boulevard de Clichy, park Bolonjski gozd. Toda, medtem ko so druge lokacije povezane z inteligentno erotiko (prostitutke plus legendarne erotične predstave, denimo v Moulin Rougeu, Crazy Horsu, Cabaretu Lido, Cabaretu Raspoutine ali Cabaretu Stardust), je Bolonjski gozd podoba prostitucije v njeni najogabnejši podobi (kupi kondomov na potkah, fafanje v avtih brez zatemnjenih oken, transvestiti iz arabskih četrti).

Zato bolonjski ekstrem priporočamo samo preučevalcem mestnega dna, kot je bil njega dni Rus Maksim Gorki (da tega še ni počel noben slavni Slovenec, si ne drznemo zapisati, nimamo pa verodostojnega podatka), spodobni ljudje pa naj se odpravijo naravnost v četrt Pigalle in severno predmestje Saint-Denis.

Tu se lahko za razumno vsoto (140 do 200 evrov z večerjo, 80 do 100 evrov brez) nagledaš plesalk različnih stopenj golote, nadaljevanje pa po občutku. Mimogrede, pametno se je zavedati, da so časi otipavanja plesalk med nastopom na odru Moulin Rougea minili že v obdobju Toulouse-Lautreca, se pravi konec 19. stoletja.

Treba si bo izmis­liti kaj izvirnejšega, sicer ti jeza varnostnikov ne uide (ti pa so včasih, čeprav te ob tej misli spreleti srh, črnci velikosti dveh Mikov Tysonov).

Nevarnosti

Arabske transvestite je težko ločiti od Francozinj arabskega rodu, saj tako prvi kot druge zanemarjajo redno britje obraza. Ulične prostitutke so vsiljivejše od romunskih Romov, le da prostitutk Sarkozy ne bo nikoli deportiral. Piko na i postavijo pustolovščine v obrobnih četrtih mesta.

V javnem stranišču lahko postaneš šokirana priča skupinskega seksa brkatih kebabarjev z Afrofrancozinjo, če pa si slučajno zaželiš seksa v avtu, vedno tvegaš biti živa tarča raznobarvnih otrok z molotovkami, ki se v Parizu tako borijo proti brezposelnosti, rasni diskriminaciji in vplivom potrošništva.

Cena seksa

Od 300 evrov (večerja/klub plus hotel; zabava v grmovju je tu znamenje slabih manir).

Možnosti uspeha

60 %. Izključno zaradi tveganja, da pobereš transvestita.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.