22. 7. 2011, 08:49 | Vir: Playboy

Najboljša mesta za seks: Praga

Shutterstock / Goya

Zakaj prav Praga? Ker jo ekscentrični Angleži že dolgo obiskujejo zaradi improviziranih fantovščin, turisti iz nekdanjega vzhodnega bloka pa sem še vedno prihajajo na pivo in beherovko. Medtem je neumno v mestu legalizirane pornografije in bordelov z napisi kabaret, kjer imajo celo spomenik prostitutki med delom (z domiselnim imenom Klop greha), zamuditi priložnost, da na seznamu opravil odkljukaš dve do tri seksualne dogodiv­ščine s srečnim koncem, kajne?

Posebnost mesta

V središču Prage boš našel zabavo za vse okuse – od neobveznega obiska Sex Machines Museuma (ki ni vreden 10 evrov, kolikor stane karta) do večera v slovitem kabaretu.

Kje loviti

V priljubljenih nočnih klubih, kot je Chapeau (v bližini trga Staromestska). Ne pozabi, da imajo Čehinje raje Zahodnoevropejce, Ukrajincev pa ne ločijo od Rusov in kakšna nerazgledana holka Slovencev od Slovakov. No, Ruse in Ukrajince brez izjeme označijo za člane mafijskih družb, Slovence pa za ... preveri sam, hehe. Odlična angleščina je tu pomemben dejavnik za uspeh.

Seksualna meka

Kultna četrt: Dvorak.

Nevarnosti

Seks turizmu v Pragi letos grozi, da ga bo zasenčil turizem kajenja mehkih drog: od 1. januarja 2011 je marihuana tu legalizirana. Pa imamo novi Amsterdam!

Cena seksa

Od 50 evrov. Še vedno je to pripadnica bivšega socialističnega tabora.

Možnosti uspeha

80 %. Načrte za tvoj odločni seks lahko skazijo le preveliko zanimanje za marihuano in druge točke na novem legalnem seznamu.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.