Julka Firbič | 8. 3. 2021, 19:59

Najini mostovi v novi sezoni še bolj napeti – pokukali smo v zakulisje!

Ana Gregorič

Dodobra se je začela nova sezona priljubljene slovenske serije, v kateri lahko pričakujemo še več napetosti in ljubezenskih, pa tudi družinskih prepletov. Nekoliko smo pokukali v zakulisje in preverili, kaj v svojem življenju trenutno počnejo njeni igralci.

Ženskim očem gotovo najbolj opazen je glavni lik, ki ga igra talentirani igralec in gledališki umetnik, Robert Korošec. Čeprav je v seriji od vseh skrbi in težav zelo zmeden in na koncu svojih moči, je njegovo osebno življenje prav idilično, saj ga razveseljuje njegova mlada družina: partnerka Nina Rakovec in dva majhna otroka ter 2 mala štirinožca, s katerima vsi skupaj uživajo še zadnje letošnje zimske trenutke na snegu:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ℝ𝕆𝔹𝔼ℝ𝕋 𝕂𝕆ℝ𝕆Š𝔼ℂ © (@robertkorosec)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ℝ𝕆𝔹𝔼ℝ𝕋 𝕂𝕆ℝ𝕆Š𝔼ℂ © (@robertkorosec)

Še eden od privlačnih igralcev v seriji, Matej Zemljič, je po dolgem času zopet prestopil prag RTV Slovenija, in sicer kot voditelj razvedrilne oddaje Dobro jutro. Trdimo lahko, da mu tudi voditeljska vloga v mašni suknji in zlikani srajci prav dobro pristoji, saj je kot voditelj samozavesten in odločen, četudi smo ga bolj vajeni v reševalski uniformi in kot nekoliko bolj sramežljivega:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matej Zemljič (@matejzemljic)

V novi sezoni pa v serijo prihaja tudi nov lik, ki bo zelooo tesno povezan z Domnom (Matejem): To je sramežljivo in ljubko dekle, ki bo segrelo Domnovo srce ter dodobra prevetrilo in razburkalo njegovo življenje. Prikupno Majo Dolenc igra nadobudna mlada igralka Veronika Železnik, ki je študentka 3. letnika dramske igre na AGRFT.

Po besedah Maje se z Domnom zelo dobro razumeta tako na snemanju kot izven njega – mi menimo, da bi bila tudi v resničnem življenju krasen par! Mogoče pa je iskrica med snemanjem le preskočila – ne bi bilo prvič 😊

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.