20. 2. 2021, 18:00 | Promocijska objava

Največji kuharski tečaj pri vas doma

Promocijsko gradivo

Saj ni res pa je! Brezplačni kuharski tečaj z vrhunskih chefom z Michelinovo zvezdico Jorgom Zupanom. Z vami bo delil svoje skrivnosti in vas popeljal v svet zanimivih kulinaričnih kombinacij.

Promocijsko gradivo

Nimate več pravih idej, kako popestriti svoj jedilnik? Obdobje dolgočasnih, enoličnih jedi je za vami. Naj se na vašem krožniku znajde vrhunska kuhinja. Pridružite se kuharskemu mojstru Jorgu Zupanu iz restavracije Atelje in se potopite v bogastvo okusov, številnih sestavin in zanimivih kuharskih tehnik.

Ste že poizkusili tatarca iz suhozorjene govedine z ječmenovim čipsom in porovim oljem? Kaj pa burato z melaso rdeče pese in radičem? Tovrstne kulinarične poslastice lahko pod Jorgovim mentorstvom pripravite tudi sami kar na domačem štedilniku.

20 večerij na šefov način

Najmlajši prejemnik Michelinove zvezdice pri nas je namreč za oddajo Kuharski tečaj s Chefom Jorgom Zupanom pripravil 20 zanimivih in preprostih večerij na šefov način. Sledite mu korak za korakom, naučite se novih tehnik kuhanja in presenetite svoje bližnje z nečim izvirnim. Cela soseska vam bo zavidala.

Oddaje vodi Jorgova prijateljica Alma, ki je hkrati tudi učenka na tečaju in skupaj z vami spoznava skrivnosti velemojstrov. Brezplačen kuharski tečaj je na sporedu na novi Mercatorjevi platformi z živimi video vsebinami M SOSESKA, kjer so na enem mestu zbrane vsebine z različnih kanalov, od www.msoseska.tv, Instagrama, Facebooka, YouTuba do TikToka in Pinteresta.

Če želite, lahko vsak teden po opravljenem kuharskem tečaju prejmete tudi Jorgov digitalni certifikat in zvezdico, vse skupaj štiri zvezdice. Za to preprosto pošljite sliko svoje večerje na M SOSESKO. Tisti, ki boste poslali vsaj eno fotografijo svojega vrhunskega krožnika, boste sodelovali še v nagradni igri, katere glavna nagrada je Gorenjeva parna pečica.

Pozdravljeni v M SOSESKI, kjer vsebine živijo z vami!
Promocijsko gradivo

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.