A. Kl. | 15. 2. 2022, 13:21

Naomi Campbell: Nekoč muhasta diva se zdaj nesebično razdaja

Profimedia

51-letna britanska supermanenekenka Naomi Campbell je skupaj s svojo devetmesečno hčerjo pozirala za naslovnico britanske Vogue in spregovorila o novih izzivih življenja.

Kot je povedala v spremljajočem intervjuju, so se ji z materinstvom - novico o rojstvu deklice je oznanila maja lani - uresničile sanje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

"Zelo pridna je. Dobro spi, le redko joka in, kot mi pravijo, je za svojo starost zelo zvedava. Ravno je začela mahati, kar je zabavno," je povedala o dojenčici.

Campbell doslej o ni razkrila veliko o hčerki, tudi imena ne, je pa razčistila eno od številnih namigovanj okrog dekličinega porekla: "Ni posvojena, ampak je moj biološki otrok."

(Kot se je pisalo v tednih po dekličinem rojstvu, je slavni Britanki pri poti do naraščaja najverjetneje na pomoč priskočila nadomestna mati.)

Profimedia

Dodala je, da ni veliko ljudi vedelo, da pričakuje otroka, ki je "največji blagoslov, kar si jih lahko predstavlja". Nadaljevala je: "Je najboljše, kar sem kdaj ustvarila. Presrečna sem, da jo imam, in tega se zavedam."

Kot je še povedala v pogovoru, sta bili njeni supermanekenski kolegici Cindy Crawford in Christy Turlington med prvimi, ki sta deklico spoznali.

In čeprav je materinstvo zamajalo temelje njenega življenja, je Naomi še vedno strastna glede svojega dela in ves čas stremi k izboljšanju modne industrije: zavzema se za več priložnosti za temnopolte modele in s tem boljši svet, tudi za svojo hčer.

Profimedia

"Sva državljanki sveta! Vse, kar storim, storim zanjo - to je to. Res je popolnoma nesebično, kajne?" je lepotica jamajških korenin, ki je nekoč slovela po svoji muhavosti, še dodala v intervjuju.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.