Julka Firbič | 23. 2. 2021, 20:04

Ugodno oddam sina: Ivanova Petra je bila včasih drzna študentka!

Nova TV
Ugodno oddam sina: Ivanova Petra je bila včasih drzna študentka! (foto: Nova TV)

Ne boste verjeli, kaj smo izbrskali o prikupni Petri Lončar, ki se trenutno bori za srce umetnika in igralca Ivana. Odločni punci dobro kaže, saj se ji nasmiha zmaga v finalu, Ivana pa je do sedaj osvojila s svojo preprostostjo in naravno lepoto, s katero se je dokazovala tudi v svojih študentskih letih.

Leta 2011, ko je Petra štela rosnih 21 let, se je namreč prijavila na izbor za Miss hostese na tradicionalnem turnirju ATP Croatia Open v Umagu. Ta teniški turnir je najstarejši ATP turnir na Hrvaškem in tudi najbolj priznan teniški turnir v regiji, udeleži se ga ogromno ljudi, a ne samo zaradi tenisa: Umag namreč poleg vrhunskega tenisa svoje oboževalce vsako leto navduši tudi z brezplačnimi koncerti, številnimi kotički s hrano in vinom, prav tako pa ne manjka lepih punc in dobrih zabav do jutranjih ur. 

Številnih zabav do jutra se je kot hostesa pridno udeleževala tudi Petra in se tako od 120 deklet preko različnih preizkusov (študentske narave, kjer sta glavna favorita vedno pijača in zabava, seveda) prebila med 12 finalistk. 

Tako se je za mlade hostese začelo zanje posebno stresno obdobje, saj so morale poleg svojih rednih dolžnosti na turnirju vaditi koreografijo, preizkušati oblačila, ki so jih nosila na zadnji večerji, hodile so na vaje s frizerji in vizažisti, sodelovale v sponzorskih promocijah ter odgovarjala na številna novinarska vprašanja.

Izbor za Miss hostese se je odvijal na odru cone zabave po koncu vseh tekem. Lepa Petra žal ni osvojila nobenega naziva, saj so jo premagale še mlajše punce, a 12. mesto od 120. tudi ni kar tako. Na svojem seznamu izzivov pa Petra definitivno lahko prečrta finale izbora za misico ter nepozabne spomine na svoja brezskrbna študentska leta.

Petra je na tej fotografiji štela rosnih 21 let.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.