Julka Firbič | 11. 3. 2021, 14:38

Ne boste verjeli, kdo so kandidati 3. sezone Ugodno oddam sina

Nova TV
Ne boste verjeli, kdo so kandidati 3. sezone Ugodno oddam sina (foto: Nova TV)

Druga sezona izjemno priljubljenega hrvaškega šova Ugodno oddam sina se je na POP TV končala in na vrsti je tretja sezona. Spoznajmo zanimive kandidate in pokukajmo v njihova življenja!

Šarmantna voditeljica šova, Irina Čulinović, je javnosti razkrila, kaj jo čaka v naslednji sezoni in zagotovila, da bo to najbolj zabavna sezona do sedaj:

»Tretja sezona Ženim sina? je z vidika nas, ki smo jo ustvarjali, doslej najbolj zanimiva in zabavna sezona! Zagotovo zaradi kandidatov, ki so vsak zase nenavadno posebni. Vsako leto si od njih želimo več iskrenosti, zanimanja in njihovo iskreno željo, da bi našli pravo osebo zase, ta sezona pa prinese še več kot to. Osebno obožujem ekipo, ki stoji za tem projektom, uživala sem v profesionalnosti in jasni viziji, ki so jo imeli – vsem, ki delajo na televizijskih projektih, želim izkušnje s takšnimi ljudmi.«

Štiri nove moške kandidate, ki bodo iskali ljubezen, Irina opiše takole: »Eden je romantičen, drugi nekoliko hladnejši, tretji je prava medijska osebnost, četrtega pa še kar nismo uspeli razvozlati.«  Tako se bodo štirje zelo zaželeni, a svobodni moški pod budnim očesom staršev podali na nepozabno življenjsko dogodivščino, kakšni izzivi jih čakajo na celotni poti, pa bodo gledalci kmalu izvedeli. Oglejmo si kandidate!

Vsi zelo dobro poznamo priljubljenega pevca Daniela Popovića, ki je davnega leta 1983 našo takrat še skupno domovino s svojo »Džuli« zastopal na Evroviziji. Za ljubezen v šovu se bo boril njegov sin, Sebastian Popović, ki je prav tako glasbenik, pohvali pa se lahko tudi z lepo in uspešno mamo Sanjo Bjedov Popović, ki je uspešna podjetnica in nekdanja manekenka.

Naslednji kandidat je postavni Antonio Obradović, ki pravi, da skupaj z mamo Mirjano ustvarja ubijalsko kombinacijo, tretji pa Mirko Ranogajec, prava slika modernega fanta 21. stoletja in vzhajajoča zvezda Instagrama, na pustolovščino pa se odpravlja z očetom Miljenkom.

Mirko: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirko Ranogajec (@miracworld)

Kristian Cvijić bo boljšo polovico prav tako iskal s pomočjo očeta Zorana, ki pravi, da svojega sina pozna v dno duše in natančno ve, kaj je zanj primerno in kaj ne.

Kristian: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristian Cvijić (@kris_5c)

POP TV tretje sezone zaenkrat ne bo predvajal, se pa ta vrti na hrvaških programih televizijske hiše Nova TV.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.