A. Kl. | 9. 1. 2022, 08:01

(FOTO) 10 let Blue Ivy Carter, nekoč najslavnejše dojenčice na svetu

Profimedia

Kar težko je verjeti, da je Blue Ivy, hči superzvezdnikov Beyonce in Jay-Z-ja, ki so jo pri reviji Time že dva dni po njenem rojstvu 7. januarja 2012 okronali za "najslavnejšo dojenčico na svetu", dopolnila 10 let.

Profimedia

Ob tej priložnosti se je na Instagramu oglasila Beyoncejina mama Tina Knowles, zapisala je: "Moja prekrasna, nadarjena in superpametna vnukinja Blue Ivy ima danes 10 let!"

"Zdi se kot včeraj, ko si prišla na svet in začela komandirati. Blue je moja mala dvojčica kozoroginja. Molila sem, da bi se rodila na moj rojstni dan, a je storila, kar počne vedno. Prišla je, ko je ustrezalo njej in je bila pripravljena - tri dni kasneje, a sva vseeno povezani," je nadaljevala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Knowles (@mstinalawson)

Ponosna babica je dodala, da jo vnukinja pogosto okara, kadar "se vede kot kozoroginja". Blue po njenem daje odlične nasvete, kot bi bila že odrasla. "Včasih pozabim, da je tako mlada!!!" je sklenila.

Tina je razkrila še, da je Blue "ena redkih nadarjenih ljudi, ki jim gre vse dobro od rok". To je zagotovo dokazala z vlogo v videu za Beyoncejino pesem Brown Skin Girl, za katero je pri komaj devetih dobila svojega prvega grammyja.

Profimedia

Drzna osebnost Blue Ivy Carter pronica tudi iz fotografij iz še sveže kampanje za mamino modno znamko Ivy Park, na katerih sta pozirali s pet let mlajšo sestrico Rumi - leta 2017 je Beyonce rodila dvojčka, poleg Rumi dečka, ki mu je ime Sir.

Profimedia

V komentarjih pod Tinino so se oglasili številni znani obrazi, ki prav tako niso mogli verjeti, kako hitro mineva čas.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.