A. Kl. | 14. 1. 2022, 14:30

Ne, niti Jennifer Aniston se ne zbudi s popolno pričesko - TO JE DOKAZ

Profimedia

Hollywoodska zvezdnica Jennifer Aniston, ki je v času serije Prijatelji kot simpatična Rachel obnorela svet z neenakomerno pristriženim pažem, je na Instagramu delila prizor, s katerim se lahko poistoveti tudi veliko navadnih smrtnic.

52-letnica, ki je bila nekoč ambasadorka izdelkov za nego las kozmetičnega velikana L'Oréal, je na omenjenem družbenem omrežju objavila dva selfija, v katerih njeni valoviti kodri precej neubogljivo štrlijo po svoje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

V pripisu je za neukročen videz svoje bujne grive okrivila vlažnost v zraku in namignila, da si bo morala pomagati z izdelkom Lolavie - gre za znamko izdelkov za nego las, ki jo je ustanovila prav Aniston.

V komentarjih pod objavo so se oglasile številne slavne prijateljice priljubljene zvezdnice, med njimi igralska kolegica Ali Wentworth, ki je zapisala, da je Jenina "posteljna fizura" prav seksi, tudi Sara Foster je dodala, da ji je razmršeni videz zelo všeč.

Preberite še: Najbolj iskana pričeska na Googlu je frizura iz osemdesetih

Kot je pred časom povedala vedno duhovita Jennifer, imajo njeni dolgi kodri "300 različnih osebnosti", menda se je pri razvoju svoje linije negovalnih izdelkov osredotočala predvsem na zdravje las, saj je prav to osnova za to, da so tudi videti lepo.

V fazi preizkušanja so ji na pomoč priskočili slavni prijatelji, tako ženske kot moški. Med navdušenci nad Lolavie je tudi nekdanji mož Aniston, igralec Justin Theroux, ki je decembra v zgodbi na Instagramu pohvalil njihov regenerator.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.