18. 8. 2021, 14:39

Poglejte, zakaj splet obožuje poletno uspešnico, ki so jo nam pripravili Nika Zorjan in Kvatropirci

IG: @kvatropirci

Letošnje poletje je postalo še bolj vroče z novim poletnim hitom, ki so nam ga včeraj predstavili Nika Zorjan in Kvatropirci. Usojena je nov duet, ki so ga pospremili s čudovitim videospotom. Ne spreglejte ga!

Po tem, ko so nas Kvatropirci presenetili z nizom duetom, katere so med drugimi izvedli z Janom Plestenjakom, Čuki, Manco Špik in Alyo, so letošnji avgust začinili z novim komadom. 

"Res se nam veliko dogaja, zadnje obdobje je bilo tako pestro, kot stresno, toda v najboljšem pomenu besede - nove pesmi, snemanja, koncerti, priprave, poroke, videospot ... Enostavno smo veseli, da imamo možnost delati to, kar nas osrečuje in da lahko ustvarjamo glasbo, ki so jo ljudje vzeli za svojo. Veselimo se izida novega albuma in velikega koncerta na Ljubljanskem gradu ta četrtek. Usojena je ena od naših bolj živahnih pesmi, zato smo še posebej veseli, da je izšla na vrhuncu poletne sezone," so povedali.
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KVATROPIRCI 🎙️ (@kvatropirci)

Skladba Usojena, ki jo je Nika Zorjan posnela s Kvatropirci, je že druga pesem, ki jo je izdala v mesecu avgustu. Nika pravi, da so jo fantje navdušili že pred leti, ko za njih morda še ni slišalo toliko ljudi.

"Še preden jih je poznala Slovenija, sem spremljala njihove izjemne glasove in priredbe, vedela sem, da bomo enkrat posneli nekaj skupaj, samo na pravo pesem sem čakala. To je pesem o usodi, o tem, da nekaj, kar je namenjeno, da je skupaj, enostavno, mora biti skupaj. Kjerkoli pogledaš. Pa naj bo to ljubezen, narava ali vsakdanje življenje. Tudi naš duet nam je bil usojen," je povedala Nika.

Vir: evrovizija.si, youtube.com

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.