A. Kl. | 28. 12. 2021, 10:59

(FOTO) Nekdanja princesa Mako v New Yorku: Na obisku pri Kennedyjih?

Profimedia

Nekdanjo japonsko princeso Mako, ki se je morala kraljevemu nazivu odpovedati zaradi ljubezni do navadnega smrtnika, so fotografi ujeli na ulicah New Yorka, kjer zdaj prebiva.

Na prestižni lokaciji Upper East Side je šla Mako Komuro, z vrečkami z darili v rokah, na obisk v stavbo, v kateri prebiva Caroline Kennedy, edina še živa potomka JFK-ja in Jackie Kennedy ter članica rodbine, ki je najboljši ameriški približek kraljevi družini.

Princesa, ki je bila na sprehodu sama, se je toplo oblekla v eleganten črn plašč, svetel puli, zeleno krilo z vzorcem ter črne nogavice in balerinke.

Profimedia

Ameriški tabloidi so zato sklepali, da je Mako obiskala nekdanjo ameriško veleposlanico na Japonskem, ki jo je leta 2013 imenoval Barack Obama, ob svojem prihodu pa odstavil predsednik Trump.

30-letna Mako Komuro je prvi otrok in najstarejša hči japonskega princa Fumihita in princese Kiko. Nečakinja cesarja Naruhita se je oktobra poročila s pravnikom Keiem Komurom in se morala odpovedati kraljevi družini.

Kmalu po poroki, ki se je zgodila brez kakršnegakoli pompa, se je par preselil v New York, kjer je Kei dobil službo v odvetniški pisarni.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.