4. 8. 2020, 15:53

Nekdanji 'človeški Ken' prvič v kopalkah pokazal transformacijo v 'človeško Barbiko'

Profimedia
Nekdanji 'človeški Ken' prvič v kopalkah pokazal transformacijo v 'človeško Barbiko' (foto: Profimedia)

Brazilec Rodrigo Alves, star 37 let, je najbolj znan po tem, da je svoje telo s številnimi lepotnimi operacijami spremenil v podobo 'človeškega Kena'. V začetku leta 2019 je naznanil željo, da se z nadaljnjimi operacijami spremeni v žensko. Želja je bila, da postane 'človeška Barbie'.

Po številnih lepotnih popravkih, skupaj s preobrazbo v Kena in sedaj v Barbie naj bi jih imel čez 100, od tega okrog 50 operacij, se mu je želja uresničila. Nedavno je s svojimi sledilci na družbenih omrežjih delil fotografijo svoje nove Barbie podobe - in to v kopalkah.

Profimedia

Rodrigo Alves se je rodil leta 1983 v Braziliji. Pri 20 letih se je preselil v London, kjer je študiral odnose z javnostmi. Nekaj časa je nato delal kot stevard, pozneje pa je postal televizijska osebnost.

Prvo lepotno operacijo je imel že pri 17 letih, ko si je dal zmanjšati prsa (kot fant naj bi namreč imel večja prsa od povprečja, zaradi česar so ga v najstniških letih vrstniki zasmehovali), pri 19 letih pa je prvič naredil kozmetični popravek na nosu.

Pozneje je dobesedno postal obseden s popravljanjem svoje zunanje podobe in po številnih lepotnih popravkih in operacijah je svojo zunanjost tako spremenil, da je postal podoben moški lutki Ken.

Profimedia
Profimedia
Profimedia


A pred približno dvema letoma je začel novo transformacijo. Kot je dejal v intervjujih za britanske medije, je vedno čutil, da je svoji osnovi ženska. Že kot majhen se je rad igral s punčkami Barbie in se oblačil v ženska oblačila. Prej si tega, da je ženska po duši, ni želel priznati, dandanes pa pravi, da je sprememba spola postalo tudi v širši javnosti nekaj bolj sprejemljivega.

Po nekaj mesecih odmika iz javnega življenja (in številnih dodatnih operacijah) se je januarja prvič pokazal kot transseksualna ženska. Preimenoval se je v Jessico Alves. 

Profimedia
Profimedia

Kot pravi, je pred njim še približno dve leti hormonske terapije, s pomočjo katere bo postal popolna ženska, nato sledi tudi sprememba spolnih organov, vendar so rezultati vidni že sedaj. "Moja koža je bolj gladka, prsi in pas so že postale ženstvene, prav tako se je drugače prerazporedila maščoba po mojem telesu. Tudi moj obraz je postal bolj okrogel."

Za vse kozmetične popravke je do sedaj odštel čez pol milijona dolarjev.

Pričujoče fotografije v kopalkah, ki jih je objavil na Instagramu, so nastale v Španiji. Pod njimi je samo na kratko dopisal: "Vroče mi je na teh 40 stopinjah."  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feeling hot at 40c in #marbella #spain #andalucia thanks @jessicamodatrans for my lovely swimming suit ! #summer2020

A post shared by Jessica Alves (@jessicaalvesuk) on