A. Ko. | 26. 3. 2022, 16:30

Nekdanji mož J.Lo v zvezi z misico, ki je od nje mlajša kar 30 let

Profimedia
Jennifer Lopez in Marc Anthony (foto: Profimedia)

Jennifer Lopez in Marc Anthony

Medtem ko je 52-letna Jennifer Lopez srečna v objemu Bena Afflecka, pa je njen nekdanji 53-letni srčni izbranec srečno zaljubljen v zelo mlado lepotico.

53-letni Marc Anthony, ki je bil nekoč poročen z 52-letno J.Lo, s katero imata dvojčka, nič več ne skriva svoje nove ljubezni. Njegovo srce je osvojila 31 let mlajša Nadia Ferreira, ki trenutno svojega izbranca spremlja tudi na koncertih v okviru njegove turneje Pa'lla Voy. Svojo zvezo sta uradno potrdila tudi na Instagramu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Anthony (@marcanthony)

"Naj vam Bog pomnoži vse to, kar nama želite," je 53-letni Marc Anthony pospremil njuno romantično fotografijo, na kateri postavna Nadia počiva v njegovem naročju, oba pa sta videti presrečna in zaljubljena.
Anthony je bil pred tem v zvezi z Madu Nicolo, ki ga je lani spremljala na podelitvi latino glasbenih nagrad Billboard. Pred njo se je ljubezensko zapletel z Raffaello Modugno in Shannon de Lima.

Kdo je 22-letna lepotica Nadia Ferreira?

Nadia trenutno živi v Mehiki, njena kariera na lepotnih tekmovanjih pa se je začela leta 2015, ko je bila okronana za Miss Teen Universe Paragvaja. Krona jo je pozneje pripeljala do sodelovanja na tekmovanju Miss Teen Universe, kjer je bila istega leta okronana za tretjo spremljevalko.

Leta 2021 je bila izbrana za Miss Paragvaja, laskavi naslov pa jo je popeljal na svetovni izbor Miss Universe, kjer je na koncu pristala na nehvaležnem drugem mestu oziroma je postala prva spremljevalka, tik za mlado Indijko Harnaaz Sandhu, ki je bila okronana za najlepšo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia Ferreira (@nadiatferreira)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.