25. 10. 2021, 12:34

Nekoč najbolj seksi ženska sveta se je zredila: oboževalci jo kritizirajo, ona pa je srečna!

profimedia

Zdi se, da Kelly Brook ni mar za strupene pripombe, saj so fotografi na ulici v objektiv praviloma ujamejo nasmejano. Da je navkljub na novo pridobljenemu višku kilogramov ponosna na svoje telo, pa dokazuje z objavami fotografij, na katerih je občasno tudi v kopalkah.

Na karierno pot je stopila kot manekenka in voditeljica.

Takrat je imela nekaj deset kilogramov manj, FHM pa jo je razglasil za najbolj seksi žensko na svetu.

profimedia

Zgolj devet let kasneje je Kelly videti drugače. Pred dnevi so jo paparaci ujeli, ko je odhajala na postajo radia Heart, kjer po novem vodi jutranji šov. 

Nekdanja manekenka je medtem že spregovorila o tem, kako se počuti zaradi sovražnih komentarjev na internetu, med katerimi praktično nihče ne pozabi omeniti, kako drugače je videti danes (v primerjavi s tistim, ko jih je imela komaj kakšnih 20).

"Pri mojih štiridesetih me vidijo kot debelo dekle. In potem me ne zmorejo sprejeti takšno, kot sem. Kar je smešno. Ljudje odrastemo, se postaramo, zredimo, neprestano se spreminjamo, to se dogaja non stop," je povedala Brook.

Kelly pa si s svojimi oblinami ne dela preglavic. Prizna sicer, da se je polenila in nekoliko 'zapustila', kar je prineslo nekaj kilogramov, pa vendar se je z nekaj spodbudb s strani fanta Jeremyja Parisija odločila stvari spraviti pod nadzor.

"Ko so me že vsi opozorili na višek kilogramov, sem začela malo bolj resno razmišljati o teh stvareh," je rekla in dodala: "Polenila sem se. Zapustila."

A se nato tudi razložila:

"Moja najbolj suhljata faza je bila v resnici posledica depresije. Takrat sploh nisem bila zadovoljna s svojim življenjem. Veliko bolje se počutim danes, ko imam malce več kilogramov. In zato tudi nočem izgubiti preveč kilogramov. Moj cilj je dejansko zadržati obline."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.