M.K. | 20. 2. 2024, 12:40 | Promocijska objava

Nepričakovano! Luka je prestopil, in to za neverjetnih …

Profimedia

Leto 2024 je v marsičem posebno, zato se vsekakor splača izkoristiti priložnost, ki se pojavi le na vsaka 4 leta. 

O prestopih najpogosteje govorimo v svetu športa, kjer se ob tem obračajo desetine ali celo stotine milijonov evrov. Vsaka štiri leta pa se zgodi, da prestopimo čisto vsi. In leto 2024 je eno takih.  

Seveda za dodaten dan prestopnega leta ne dobimo posebnega plačila - a letos je lahko drugače! Do prestopnega dne, torej do 29. februarja 2024, lahko namreč izkoristite priložnost za najbolj senzacionalen prestop letošnjega leta: Že za neverjetnih 6,99 EUR se lahko namreč pridružite ekipi mobilnega operaterja HoT in si ob tem zagotovite še dodaten bonus v obliki HOFER bona v vrednosti 10 EUR!  

Tudi Luka je prestopil  

Luka je že dolgo razmišljal o spremembi naročniškega paketa pri dosedanjem operaterju, saj si je želel več prenosa podatkov. Največjo omejitev pri tem mu je predstavljala občutno višja cena paketov z več interneta. Potem pa je naletel na odlično ponudbo, ki je nikakor ni mogel zavrniti.  

Promocijsko gradivo

Prestopil je k mobilnemu operaterju HoT, izbral paket MAXI in si tako zagotovil neomejene klice ter sporočila v vsa slovenska omrežja ter kar 100 GB prenosa podatkov v omrežju 5G – od tega 5 GB med gostovanjem v Evropski uniji. Vse to za samo 9,99 EUR na mesec!  

A to še ni vse: ker se je za prestop na HoT odločil v času prestopne akcije, ki traja do 29. 2. 2024, si je zagotovil še bonus v obliki HOFER bona v vrednosti 10 EUR.  

Lukov prestop je še dodatno olajšal hiter prenos številke, ki ga je možno opraviti kar na spletni strani hot.si, kjer poskrbijo tudi za prekinitev pogodbe s prejšnjim operaterjem. Brez kakršnih koli dodatnih stroškov! Prav tako mu ni treba skrbeti, da bi se njegov sedanji paket kdaj podražil. HoT namreč kot edini mobilni operater zagotavlja, da nikoli ne bo podražil kateregakoli od svojih mobilnih paketov - tudi, če se ponudba v paketih izboljša!  

Hitro, preprosto, brez vezave!  

HoT paketi, ki so neke vrste hibridi med predplačniškimi in naročniškimi paketi. Za izbrani HoT paket plačujete vnaprej, na predplačniški način, in se tako izognete neprijetnim in nepredvidenim računom ob koncu meseca. Izberete pa mesečne mobilne pakete, ki so prednost naročniških razmerij.  

lzbirate lahko med paketi HoT MINI, HoT MAXI, HoT EXTRA in HoT GIGA, vsi pa vključujejo klice in SMS-e v vsa slovenska omrežja ter enote za uporabo v gostovanju v EU. Z izbiro HoT MINI si denimo zagotovite 6 GB prenosa podatkov, v paketu HoT GIGA pa lahko koristite kar 300 GB interneta – seveda v najboljšem omrežju 5G.  

Promocijsko gradivo

Prestop, ki ga ne boste obžalovali  

HoT paketi se ponašajo z odličnim razmerjem med ponudbo in ceno, hkrati pa so zelo enostavni za uporabo. Kartico SIM lahko enostavno kupite v vseh trgovinah HOFER ali pa jo naročite prek spleta, nato izberete in aktivirate enega od paketov, izberete način plačila in že lahko uporabljate izbrani paket.  

Uporaba HoT-ovih storitev je enostavna. Brez dodatnih stroškov lahko zamenjate paket in dodate ali izključite opcijo prek spleta, mobilne aplikacije ali s klicem v center za podporo uporabnikom. V vsakem trenutku imate tudi pregled nad porabo in stroški.   

Čas je za prestop leta!

Glede na vročo ponudbo HoT paketov, ki se prične že od 6,99 EUR in posebno ugodnostjo do 29. 2. 2024 - dodatnim bonom za 10 EUR v trgovinah HOFER, Luka zagotovo ne bo edini, ki bo izkoristil ugodne pogoje za prestop na HoT. Pridružite se mu lahko tudi vi!