28. 2. 2021, 09:54

Njegov oče je pred 40 leti nastopil na Evroviziji, on pa zdaj v priljubljenem šovu išče pravo!

Nova TV
Njegov oče je pred 40 leti nastopil na Evroviziji, on pa zdaj v priljubljenem šovu išče pravo! (foto: Nova TV)

Mladi pevec, ki zvesto sledi očetovim glasbenim stopinjam, Sebastian Popović, je eden od kandidatov tretje sezone Ugodno oddam sina. Javnosti je razkril, kakšna punca je zanj prava, kako se je odločil za sodelovanje v oddaji in kaj o vsem mislijo njegovi prepoznavni starši.

Pokomentiral je, kako se je odločil za sodelovanje v oddaji: »Dobil sem priložnost, da sodelujem v enem takšnem resničnostnem šovu. Mislim, da bo to pozitivna izkušnja, obožujem izzive in želim videti, kam me bo ta oddaja pripeljala,« pravi Sebastian.

Razkril je tudi, kaj pri dekletih najbolj ceni: »Cenim iskrenost, cenim sposobnost in zelo pomembno mi je, da je dekle sposobno, da je samostojno. Obožujem pozitivna dekleta in to so zame ene od najpomembnejših lastnosti,« pravi glasbenik, ki se sklicuje na svoje prejšnja razmerja in doda še dejstvo, kako zelo ne mara arogantnih in domišljavih deklet, ki gledajo samo sebi v prid. Pravi, da takšnih deklet nikoli ne bi povabil na zmenek.

S starši ima Sebastian odlične odnose in poudarja, da glede deklet zanj nikoli nista imela veliko nasvetov: »Očetu je pomembno, da sva z njo v vseh smereh kompatibilna, mama pa sinu želi le najboljše,« kratko in jedrnato zaključi Sebastian. 

Na vprašanje, kakšno dekle je zanj pravo, pa pevec odgovori podobno, kakor bi najbrž vsak moški: »Pravo dekle zame mora biti komplet. Zame mora biti privlačna, karakterno se morava dopolnjevati in razumeti. Seveda mi je pomembna tudi seksualna privlačnost, kemija. Brez teh treh stvari nikakor ne zmorem imeti resne zveze.«

Mladi Sebastian je teden dni nazaj izdal še eno svojo novo pesem z naslovom »Normalno«,  za katero je tudi sam napisal glasbo in pravo romantično besedilo. Tukaj si lahko ogledate njegov uradni videospot:

Spodaj pa posnetek Sebastianovega očeta, ki je na Evroviziji leta 1983 v Munchnu zastopal Jugoslavijo z legendarno pesmijo Džuli. Takrat je vsa nekdanja skupna domovina držala pesti za večnega šarmerja in mladeniča Daniela Popovića, ki je na koncu osvojil odlično 4. mesto. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.