"Nobenega spoštovanja ne čutim do njenega očeta," je na Instagramu zapisal fant Britney Spears

10. 2. 2021, 12:12 | Scena

              "Nobenega spoštovanja ne čutim do njenega očeta," je na Instagramu zapisal fant Britney Spears (foto: profimedia) profimedia

Nekaj dni po premieri dokumentarnega filma Framing Britney Spears, ki problematizira sodno odrejeno skrbništvo nad premoženjem (in zdravjem) zvezdnice, se je med drugim na Instagramu odzval tudi Sam Asghari, aktualni partner Britney Spears.

Sam Asghari se je v zapisu zavzel za Britney in razkril problematičen odnos z njenim očetom.

"Do njega čutim: NIČ spoštovanja," je med drugim zapisal o Jamieju Spearsu, ki naj bi popolnoma prevzel nadzor nad življenjem ultra uspešne in bogate hčere, neprestano pa skušal posegati tudi v razmerje med Britney in Samom.

"Nujno je, da ljudje razumejo, da ne morem spoštovati  nekoga, ki skuša nadzirati najino razmerje tako, da nama neprestano meče polena pod noge," je v torek zapisal Sam in dodal gif padajočega mikrofona.

"Moje mnenje je, da je James popoln bedak. Ne bom šel v detajle, saj spoštujem najino zasebnost, hkrati pa tudi ne bom tiho. Nisem prišel v to deželo zato, da zdaj ne bi smel povedati svojega mnenja in izkušati svobodo," je dodal iranski igralec.

Igralec je pred tem podprl tudi gibanje #FreeBritney, ki so ga zagnali oboževalci Britney Spears. Slednje je v zadnjih dneh še pridobilo na veljavi potem, ko so jih nekaj let odrivali na margino kot le še eno gibanje 'teoretikov zarot'. Najbolj vidni aktivisti gibanja tudi niso skrivali navdušenja, ko so potrditev svojih sumov dobili v nedavni izjavi pevke, ki so jo posredovali njeni pravni zastopniki. Ta se jim je zahvalila z besedami: 'pozdravljam in cenim dobro informirano podporo številnih mojih oboževalcev'.

"Vseskozi si želim le najboljše za svojo boljšo polovico in zato s svojo podporo ne bom umaknil. Še naprej jo bom spodbujal, naj sledi svojim sanjam in si ustvari prihodnost, ki si jo želi in zasluži," je Asghari povedal za People. "Hvaležen sem za vso ljubezen in podporo, ki jo prejema od oboževalcev z vseh koncev sveta, in z veliko hrepenenja čakam na dan, ko bova lahko zaživela normalno in izjemno skupno prihodnost."

39-letna Britney Spears in 27-letni Sam Asghari sta se spoznala na zabavi ob izidu njenega videa leta 2016. Še istega leta sta postala par. Razmerje je bilo zaradi trenj okoli skrbništva, ki traja že 12 let, precej turbulentno, a še vedno vztraja.