A.B. | 14. 1. 2022, 11:24

Noletove oboževalke ODKRILE DOBRO PLAT afere Đoković: le kdo bi si mislil?

Profimedia
Noletove oboževalke ODKRILE DOBRO PLAT afere Đoković: le kdo bi si mislil? (foto: Profimedia)

Kocka je padla - svet se je zbudil z novico, da je avstralsko ministrstvo za imigracije vnovič ukinilo Đokovićevo vizo in sprejelo sklep o njegovi deportaciji. Po spletu so zaokrožile najrazličnejše reakcije in medtem, ko se Noletovi odvetniki krvavo borijo za njegov obstanek na avstralskih tleh ter udeležbo na OP Australije, so Đokovićeve oboževalke v vsem tem našle eno svetlo točko ...

Letošnje leto je Đokoviću, prvemu teniškemu loparju sveta, prineslo vse prej kot mir in veselje. V zadnjih dneh se namreč sprehaja po turbulentnem koridorju dveh skrajnosti: obstanek v Avstraliji in nastop na OP Avstralije ali dokončna deportacija iz države in slovo od laskavega pokala. Medtem, ko je avstralsko ministrstvo za imigracije z Alexom Hawkeom na čelu nedavno sprejelo odločitev, da se Noletu prekine vizum za nadaljnje bivanje v Avstraliji, cel svet pa z napetostjo spremlja, kakšen epilog bo dobila saga Đoković - je večje število pripadnic ženskega spola v celotni aferi našlo tudi svetlo točko: Noletovega brata. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Djordje Djokovic (@djordjedjokovic95)

Seveda so dame tudi v drami iz športnega sveta uspele najti nekaj pozitivnega za svoj okus. Njihovo pozornost je namreč pritegnil Novakov brat Đorđe, ki se je pred kratkim zaradi bizarne prekinitve novinarske konference znašel na številnih medijskih naslovnicah. 

Prek družbenih omrežij so tako zaokrožila najrazličnejša sporočila in objave, ki potrjujejo, da je Đorđe zagotovo pustil vtis na nežnejšem spolu. ''Žal mi je zaradi tebe, Novak, ampak tvoj brat je takoo seksi,'', ''Koga zdaj briga Novak, poglejte njegova brata!'', ''Edina dobra stvar celotne sage je ta, da smo izvedeli, da ima Novak pre-seksi brata.'' 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Мarko Djokovic (@djokomare)

34-letni tenisač ima torej dva mlajša brata, Marka in Đorđeta Đokovića - prav slednji pa je med dekleti požel največ navdušenja - kljub dejstvu, da že slabo leto dni ni več 'na trgu'. Že dobrih deset mesecev je namreč v razmerju z lepo voditeljico Saško Veselinov, s katero se je pred približno tremi meseci preselil v njuno prvo skupno stanovanje. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝑺𝑨Š𝑲𝑨 𝙑𝙀𝙎𝙀𝙇𝙄𝙉𝙊𝙑 (@saskaveselinov)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.