25. 11. 2020, 16:30

NOV TREND: To je top način, kako žurati v času karantene

Profimedia

Zabave so odpovedane za nedoločen čas, a to še ne pomeni, da se ne smemo zabavati doma.

Vse, kar potrebujete je prostor, televizija ali računalnik in odlični zvočniki. Zraven si seveda lahko oblečete festivalski outfit, privoščite kakšen dober koktejl in zaplešete.

Letos so zabave odpovedane, a ne v vaši dnevni sobi, kjer lahko ulovite naslednji pojav Aurore

Že oktobra so organizatorji največjega elektronskega festivala pri nas, StellarBeat, predstavili svoj nov, svež projekt, ki so ga premierno lansirali skupaj s svetovno znanim DJ UMEK-om. Kot so napovedali že takrat, bo Aurora mesečno postregla s prenosi v živo, za vse tiste, ki ste željni zabave.

Drugi pojav Aurore bo lovil Mike Vale 

Drugi pojav Aurore bo viden že 26. novembra ob 16.30 uri. Na Rogli, na izjemno popularni Poti med krošnjami, bo nastopil DJ svetovnega kova. DJ, ki je nenehno uvrščen na sam vrh svetovnih lestvic elektronske glasbe in vedno znova navduši z izborom house in tech-house glasbe. Slušne brbončice bo na razglednem stolpu Poti med krošnjami razvajal Mike Vale.

Ekskluzivna zabava, ki prihaja k tebi domov! 

Aurora bo v živo preko spleta vidna ob sončnem zahodu, ko bodo izjemno glasbo Mike Vale-ta pospremile spektakularne luči, ki spominjajo na severni sij. Utrinki bodo vidni vsem, ki jo bodo spremljali na auroramusic.io Facebook profilu. Edinstven AURORA pojav bo vas in vaše prijatelje povezal z ostalimi navdušenci nad elektronsko glasbo, vam ponudil obilico zabave ter vas napolnil z energijo, ki jo poznate s plesišča.

Prepustite se AURORI in zaplešite ob ritmih elektronske glasbe in soju spektakularnih luči z Mikom Valetom.

Fotografije: promocijsko gradivo in profimedia

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.