M. P. | 20. 4. 2022, 13:38

Nova prelomnica v življenju vrhunske slovenske plesalke Nike Kljun!

Bobo

"Če pomislim na celoten proces, ki me je pripeljal do sem, je ta zmaga še slajša," je ob svojem veselju zapisala na Instagramu.

Slovenska plesalka in koreografinja Nika Kljun, ki je sledila sanjam in si kariero ustvarila v Los Angelesu, je v kalifornijskem Palm Springsu postala lastnica hiše. 

"Moji najbližji prijatelji vedo, kako težko je bilo zame najti pravi dom. Trenutni nepremičninski trg je nor. Še bolj nor je v Palm Springsu, kjer se hiše prodajajo, kot da so dobesedno iz zlata," je zapisala. Ob tem je dodala, da še kar ne more verjeti, da ima zdaj končno svoj mali raj, ki ima resnično vse - tudi snežno bele pelikane!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Kljun (@nikakljun)

Zdaj se lahko smejem, toda ...

Nika je tudi zapisala, da so bili trenutki, ko bi skoraj obupala. Čeprav se ji to zdaj morda zdi smešno, ji takrat ni bilo. Le malo je manjkalo, da bi celo izbrala drugo hišo. 

A na poti iskanja jo je opazoval Univerzum ter jo na koncu pripeljal do sanjskega doma, kakršnega si zasluži po letih trdega dela v Ameriki in po vsem svetu, je v svojem iskrenem zapisu delila s sledilci. "To je moj novi varen prostor, kjer si lahko vzamem čas zase in resnično sprostim svoj um, telo in dušo," je zapisala.

Palm Springs

Palm Springs

Profimedia

O lokacija novega doma je povedala, da je Palm Springs svetovno znana počitniška destinacija, meka za športe, kot sta golf in tenis in tudi nekaterih najbolj priljubljenih glasbenih festivalov. Ter dodala, da sta tu nekoč živela Frank Sinatra in Marilyn Monroe.

Sodelovanje z velikimi imeni

Seznam zvezdnikov, s katerimi je Nika Kljun v preteklosti že delala, je resnično zelo dolg, na njem pa najdemo sama največja imena glasbene industrije – Jennifer Lopez, Paula AbdulBritney SpearsJustin BieberBeyoncePitbull, J Balvin, Nicky Jam, Will Smith, French Montana, Fifth Harmony in še bi lahko naštevali.

Niki seveda želimo čim več čudovitih trenutkov v novem domovanju!

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.