A. Ko. | 27. 3. 2022, 14:17

Oboževalec Grašu: 'Kje je Hana?' Poglejte, kako se je pevec odzval

Petar Grašo

Bobo

Petar Grašo ima za seboj več kot uspešen koncert v domačem Splitu, kjer se je v Spaladium Areni zbralo okrog 12.000 ljudi. Med njimi pa je bila tudi njegova noseča žena Hana Huljić, ki je ukradla vso pozornost.

Noseča Hana Huljić Grašo je v družbi prijateljev na tribuni spremljala možev koncert, v bližini pa je sedela njena mama Vjekoslava Huljić. Za ta večer je bodoča mamica izbrala kratko zeleno obleko, ki je še dodatno poudarila njen trebušček.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slobodna Dalmacija (@slobodnadalmacija.hr)

Eden najbolj simpatičnih trenutkov med koncertom je bil nedvomno ta, ko je Petar Grašo v občinstvu opazil transparent z napisom: "Kje je Hana?". Med izvajanjem pesmi Srce za vodiča se je začel smehljati in radovednemu oboževalcu odgovoril: "Hana je zgoraj." In pogledal proti tribuni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petar Grašo 🔘 (@petar_graso_fan_page)

To je takoj povzročilo bučne ovacije občinstva, ki je začelo ploskati in še glasneje prepevati pesem, ki jo je Grašo posnel skupaj s Hano. Petar je pred kratkim v nabito polni Areni Zagreb praznoval svoj 46. rojstni dan, a najlepše darilo je za slavljenca še na poti.

Petar in Hana, ki sta se poročila 19. februarja v cerkvi svetega Dominika v Splitu, sta namreč v veselem pričakovanju prvega otroka. Hana ima rok poroda v začetku julija, Grašo pa je svatom na poroki prejšnji mesec razkril, da bosta dobila deklico. Hrvaški mediji med drugim poročajo, da sta mladoporočenca za hčerko že izbrala ime, a ga za zdaj še skrbno čuvata zase.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.