29. 12. 2021, 12:39

Od Ronalda do Billie Eilish - to je 5 najbolj odmevnih Instagram objav v 2021

Profimedia

Razkrili so najbolj popularne Instagram fotografije v preteklem letu – na prvem mestu je objava, ki je požela kar 32 milijonov všečkov.

#5 Leo Messi

Število všečkov: 22.1 milijonov

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Podpis pogodbe s klubom Paris Saint-Germain v avgustu je Messija pognal med najbolj odmevne osebe na svetu, kar se je hitro odrazilo tudi v številu všečkov. Ena njegovih zgodnejših objav, na kateri v rokah drži pokal Copa America, je prav tako pritegnila veliko pozornosti in končala kot 7 najbolj všečkana Instagram objava leta 2021 z 22 milijoni všečkov:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

#4 Billie Eilish

Število všečkov: 23 milijonov

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Bila je temnolasa, vmes tudi z dodatkom zelene, potem pa si je lase pobarvala na blond in ob objavi zapisala: »Uščipnite me.« Ljubko, tipično Billie. Sprememba je bila očitno dobro sprejeta med oboževalci.

#3 Kylie Jenner

Številko všečkov: 24 milijonov

Oznanila je, da z izbrancem Travisom Scottom pričakujeta drugega otroka. Video objava je nastala kot odziv na številne špekulacije, da je zvezdnica resničnostnih šovov noseča, pokazala pa je, kako je novico delila s svojo mamo, Kris Jenner in prvo hčerko Stormi. Posnetek ima sicer 153 milijonov ogledov, prejel pa je »le« 24 milijonov všečkov. Objave ni mogoče vpeti v članek, lahko pa si jo pogledate s klikom na to povezavo.

#2 Ariana Grande

Število všečkov: 26.6 milijonov

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Poroke so vedno privlačna roba na Instagramu, sploh, če se poroči tako odmevna zvezdnica kot je Ariana Grande. 26. maja je objavila utrinke s poroke z Daltonom Gomezem, ovekovečila njuno praznovanje doma, poljube s svojim dragim in čudovito Vera Wang poročno obleko. Objava je požela več kot 26 milijonov všečkov.

#1 Cristiano Ronaldo

Številko všečkov: 32.2 milijona

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Zvezdnik moštva Manchester United je oče štiri leta starima dvojčkoma, Evi Marii in Mateu, štiriletni hčerki Alani Martini in 11-letnemu sinu Ciristianu mlajšemu. Ko je 28. oktobra 2021 objavil sonogram in oznanil, da z ženo ponovno pričakujeta dvojčka, pa je na spletu završalo. Objava je požela več kot 32.2 milijona všečkov in več kot pol milijona komentarjev.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.