Julka Firbič | 5. 4. 2021, 16:24

V življenju priljubljenega slovenskega pevca so se zgodile korenite spremembe

Posnetek zaslona YouTube
V življenju priljubljenega slovenskega pevca so se zgodile korenite spremembe (foto: Posnetek zaslona YouTube)

Le kdo ne pozna poskočnega, mladega in zgovornega Štajerca, ki je v svojih intervjujih vedno brez dlake na jeziku, na odru pa tako živahen, da med pavzami menja majice in ožema premočene kavbojke?

Seveda govorimo o Dejanu Krajncu, 27-letniku, ki je navit kot najbolj zveneča struna kitare in kar poka od pozitivne energije. Nedavno se je študent Akademije za glasbo, ki trenutno končuje magistrsko izobrazbo in obenem pridno ter prav virtuozno igra na svoj črni klarinet, odločil za preobrat v svoji karieri – zapustil je Poskočne muzikante in se podal na svojo samostojno glasbeno pot – spremljamo ga lahko pod novim umetniškim imenom Dejan Dogaja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dejan Krajnc (@dejan_krajnc)

Nadobudni pevec je zadnje dni tudi neizmerno vesel, saj se je izkazal kot najboljša skrita maska nove oddaje Kdo si ti? Zvezde pod masko, saj je žirija vedno znova hotela spremljati njegove nastope in ga tako pripeljala vse do finala, kjer je kot zadnji končno odkril svojo masko pande.

Takole je na svojem Instagram profilu komentiral svojo izkušnjo v oddaji, obenem pa podal še svoje življenjsko vodilo: »Dolga pot je bila do »zmage« v oddaji. Naporno, težko, utrujajoče ter čustveno ... Mnogi ob teh trenutkih obupajo - Jaz ne bom NIKOLI! Naj mi svet vrže karkoli... jaz bom vrnil nazaj še močneje.«

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DejanKrajnc_Dogaja (@dejankrajnc_fanpage)

Dejan Dogaja se bo s svojo novo skladbo »Nenormalno lepo« predstavil zelooo kmalu, že v začetku aprila. Mi pa nestrpno pričakujemo svežo pesem, videospot in nastop postavnega mladeniča v njem. Poln je presenečenj in zagotovo je tudi tokrat za svojo publiko pripravil pravo pevsko poslastico.

P. S. Punce, mi menimo, da je še samski, v pomoč pri zapeljevanju pa vam prilagamo nekaj, kar je Dejan izdal o sebi: »Edino ljubezensko razmerje, ki ne zahteva ničesar nazaj = GLASBA.«

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dejan Krajnc (@dejan_krajnc)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.