24. 11. 2020, 09:29 | Vir: Cosmopolitan

Znan slovenski glasbenik skrivaj postal očka

Profimedia
Znan slovenski glasbenik skrivaj postal očka (foto: Profimedia)

Še pred drugo karanteno je na svet prijokal nov glasbeni dojenček, saj sta v začetku novembra starša ponovno postala glasbenik Sašo Avsenik in njegova srčna izbranka Staša.

Sašo in Staša sta si večno zvestobo obljubila v zadnjem tednu leta 2019, fotografije, kako sta se imela, pa si lahko pogledate spodaj.

Objavil/a Sašo Avsenik dne Četrtek, 02. januar 2020
Objavil/a Sašo Avsenik dne Četrtek, 02. januar 2020

Staša in Sašo sta pred dvema letoma pozdravila svojo prvorojenko Vido, zdaj pa je družinica v svojem objemu pozdravila še deklico Živo!

Saša je pred leti z novinarko Cosmopolitana spregovoril o svoji ljubezni in odnosu do Staše. Med drugim je povedal:

"Moje dekle zelo razume moj urnik. Seveda ji ni najbolj prijetno, ker vidi svoje prijateljice na Facebooku, kako so s fanti na izletih, ampak razume." Tudi Staša prihaja iz glasbene družine, saj je njen oče Smilijan Greif igral harmoniko pri ansamblu Alfija Nipiča. "Sicer pa je tudi ona vpeta v glasbo, saj študira glasbeno pedagogiko," je še povedal Saša in dodal, da sta prav družini tisti, zaradi katerih se rad vrača domov.

"Ko sem doma, čas preživljam s svojo ali njeno družino, da vsi ohranimo neki stik in da drug drugega obvestimo, kaj je novega. Ko sem doma, sva torej razpeta med tem stanovanjem in Mariborom, od koder prihaja. Za zdaj sva se kar ustalila tukaj, ampak želiva si nekaj svojega."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.