J. B. | 7. 2. 2023, 07:42

Patricia Pangeršič razkrila "filmsko dogajanje" pred porodom: "Pol kuhinje je bilo mokre!"

Instagram/Patricia Pangeršič

Z vsakim porodom je povezana prav posebna zgodba. Znana Slovenka je z javnostjo delila svojo zgodbo.

Spletna vplivnica in priljubljena osebna trenerka Patricia Pangeršič nikdar ne bo pozabila preteklega tedna. S srčnim izbrancem se je razveselila njunega prvega otroka, na svet je prijokal fantek Tai. Pangeršičeva je razkrila, da se je porod zgodil pred napovedanim rokom, in to skoraj 14 dni. Prav zato jo je vse skupaj zelo presenetilo.

Ko bi vedela, kaj se bo zgodilo

"V petek ob 14.30 sva bila še v Novem mestu (ploščice izbrane!).Tarnala sva med potjo drug drugemu, kako sva utrujena in da se morava, preden greva naprej na praznovanje 50-letnice, vsaj za uro uleči. Ha, ha, ko bi takrat vedela, kaj se bo zgodilo čez eno uro. Ustavila sva se še v trgovini, kupila stvari za kosilo, potem pa prideva domov, grem v kuhinjo in ... Bam! Filmsko. Odtekla mi je voda. Toliko, da je bilo pol kuhinje mokre," je svojo izkušnjo na Instagramu opisala Patricia Pangeršič.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patricia Pangersic (@patricia_pangersic)

"Ko mi je odtekla voda, nisem imela pripravljene niti torbe za v porodnišnico. Sem človek, ki se ne obremenjuje z veliko stvarmi, saj vem, da se na koncu vse dobro izide. Odlično funkcioniram tudi pod pritiskom," je dodala Pangeršičeva, ki je rodila v ljubljanski porodnišnici in bila z izkušnjo več kot zadovoljna.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.