A. R. | 27. 12. 2023, 09:44

Sin slavnega igralca presenetil z novico o zaroki (FOTO)

Instagram/Patrick Schwarzenegger

Po osmih letih ljubezni sta se zaljubljenca odločila za naslednji korak.

Patrick Schwarzenegger, 30-letni sin Arnolda Schwarzeneggerja in Marie Shriver, je šel pred svojo srčno izbranko na kolena in jo zaprosil za roko. Njegovo srce je pred osmimi leti osvojila Abby Champion, s katero sta danes srečna kot še nikoli.

Veselo novico sta bodoča ženin in nevesta sporočila na Instagramu, kjer sta zapisala: "Za vedno, do neskončnosti," sta zapisala poleg objavljenih fotografij. Na njih pozirata na plaži, ob njima pa je ogromno srce narejeno iz rdečih vrtnic.

Kot kaže, se je zaroka zgodila ob morju na peščeni plaži. Na zadnji fotografiji oba gledata v kamero, v roki pa držita ogromno torto, na kateri je njuna skupna fotografija, na njej pa napis: "Čestitamo." Objavila sta tudi ljubečo fotografijo, na kateri Schwarzenegger poljublja svojo srčno izbranko, medtem ko ona razkazuje svoj zaročni prstan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patrick Schwarzenegger (@patrickschwarzenegger)

Kmalu po objavi novice so se v komentarjih oglasili njuni prijatelji in ju zasuli z lepimi željami in s čestitkami ob zaroki.

"Zdaj lahko umrem srečen," se je malo pošalil igralec Taylor Lautner. Čestitke jima je predala tudi komičarka Chelsea Handler. Oglasila se je tudi zaročenčeva mama, Maria Shriver, ki ni skrivala navdušenja. Med drugim je zapisala: "Jupi, bravo. Vsi smo tako zelo veseli za vaju, za vajino ljubezen ... za vajino prihodnost, vajina ljubezen navdihuje."

Patrick Schwarzenegger in Abby Champion se bosta sprehodila do oltarja.

Patrick Schwarzenegger in Abby Champion se bosta sprehodila do oltarja.

Profimedia

30-letni sin Arnolda Schwarzeneggerja in štiri leta mlajša, 26-letna Abby Champion sta govorice, da sta skupaj, prvič zanetila septembra 2015. Svojo ljubezen sta na začetku želela ohraniti zase, saj sta se na Instagramu kot par prvič predstavila šele februarja 2016.

Patrick Schwarzenegger bo tako drugi po vrsti od svojih bratov in sester, ki se bo poročil. Njegova starejša sestra Katherine je poročena z zvezdnikom filmske franšize Varuhi galaksije Chrisom Prattom, s katerim ima dve hčerki.

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel