20. 4. 2020, 10:15 | Promocijska objava

5 najboljših aplikacij za preganjanje dolgočasja

promocijski materiali
5 najboljših aplikacij za preganjanje dolgočasja (foto: promocijski materiali)

Vsak od nas se drugače odziva na situacijo, v kateri smo trenutno. Nekateri ste že zaključili s pomladanskim čiščenjem, drugi ste ponovno prebrali svoje najljubše knjige, tretji pa se najverjetneje dolgočasite... Če se najdete med slednjimi, smo za vas pripravili izbor petih najboljših aplikacij, s katerimi boste pregnali dolgočasje in se morda naučili nekaj novega.

1. Google Duo

Čas mineva hitreje med pogovori z družino in prijatelji. Preizkusite Google Duo aplikacijo in ostanite v stiku s svojimi najdražjimi. Samsung Galaxy S20 pametni telefon vam, zahvaljujoč ekskluzivnemu partnerstvu z družbo Google, nudi izboljšane izkušnje videoklicev v HD kakovosti. Google Duo aplikacija je združljiva z vsemi operacijskimi sistemi. Samsung Galaxy S20 pametni telefon s širokokotno kamero omogoča, da lahko hkrati klepetate z 8 prijatelji v 1080p FHD kakovosti videoklica.

2. Coursera

Razširite svoje znanje in pridobite izobrazbo, ki ste si jo vedno želeli. Coursera sodeluje z univerzami in drugimi organizacijami ter nudi spletne tečaje, specializacije in diplome z različnih področij, kot so inženiring, strojno učenje, matematika, poslovanje, informatika, digitalni marketing in številne druge.

promocijski materiali

3.    Sworkit

Fitnes aplikacije vam lahko pomagajo pri vadbi doma brez posebne opreme - vse kar potrebujete so udobna oblačila in športni copati. Sworkit aplikacija omogoča, da si postavite cilj, ki ga želite doseči v naslednjih tednih, in vam na podlagi tega sestavi vadbeni program.

4.    Duolingo

Če ste se že od nekdaj želeli naučiti dodatnega tujega jezika, je Duolingo prava aplikacija za vas. Omogoča postopno učenje besed in tvorjenje stavkov, tako na pisnem kot tudi govornem nivoju. Ne samo, da je Duolingo aplikacija brezplačna, sami si lahko določite tudi tempo učenja izbranega jezika.

promocijski materiali

5.    Yummly

Ste kuharski navdušenec? Yummly bo vaš pametni kuharski pomočnik, ki vam bo nudil prilagojene smernice na vsakem koraku. Vsebuje številne recepte in nasvete, s katerimi boste postali pravi kuharski mojster.

Poskrbite zase in druge! #ostanidoma

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.