Uredništvo | 31. 3. 2024, 10:41

Petar Grašo končno brez dlake na jeziku spregovoril o skupni zgodovini s Hano

Petar Grašo in Hana Huljić

Instagram/petar_graso_fp

Splitski glasbenik ima s svojo mlajšo ženo dolgo zgodovino. Tokrat so se ga dotaknile fotografije iz časov, ko še nista bila par.

Pevec Petar Grašo se je pred dobrima dvema letoma poročil s 33-letno Hano Huljić, s katero ima danes leto in pol staro hčerko Albo.

Preden sta postala par, sta bila Grašo in Hana prijatelja in sodelavca, zdaj pa se je priljubljeni pevec med listanjem stare številke revije Gloria, ko je naletel na stare fotografije, spomnil enega od njunih snemanj iz tistega časa.

Grašo z ženo Hano v družbi Vaneje Steyer na Steyerjevem tradicionalnem kulinaričnem večeru prejšnji mesec v Apačah.

Grašo z ženo Hano v družbi Vaneje Steyer na Steyerjevem tradicionalnem kulinaričnem večeru prejšnji mesec v Apačah.

Mediaspeed/Blaž Weindorfer

"Na ta sijajni dan sva se, verjeli ali ne, srečala v tem trenutku, ko je nastala ta fotografija, ki jo gledate. Ona je svoje prizore posnela zjutraj, jaz pa preostanek dneva, tako da se praktično nisva videla. Če bi nama nekdo rekel, kako bom čez osem let spet videl to fotografijo pred seboj in če bi mi nekdo rekel - to je tvoja žena in mati tvojega otroka, verjamem, da bi s Hano umrla od smeha in si drug drugemu dala 'petko', ter si rekla 'kaj ti govorijo?'. Življenje je zanimiv režiser in hvala mu za to," je za Glorio povedal Grašo, ki je pred 8 let posnel videospot za pesem Srce za vodiča, v katerem se v podobi angela pojavi tudi Hana.

Pred osmimi leti je takrat za omenjeno revijo izjavil: "Ko pomislim na svojega angela varuha, je videti tako kot Hana."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pilotstudio (@thepilotstudio)

Grašo je v nedavnem intervjuju spregovoril tudi, da se pri 48 letih še vedno počuti mladega. "Po eni strani se počutim, kot da sem star 25 let, in ljudje, ki me poznajo, vedo, da sem velik deloholik. Ne morem si predstavljati, da bi samo sedel doma in si predstavljal, kaj bi nekega dne lahko počel. Pri meni velja načelo – ko se reče, se tudi naredi. Tistih 25 let imam v glavi, po drugi strani pa mislim, da bi teh 29-30 let moje kariere moralo biti 60. Pred dvema dnevoma sem bil v Benetkah, pred štirimi v Skopju, pred sedmimi dnevi v Beogradu, jutri potujem v Maribor. Tako so videti moji zadnji dnevi," za omenjeno revijo navdušeno pove Grašo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Bralic (@mbketo_official)

Spomnimo, da je javnost za razmerje med Hano in Grašom izvedela kmalu po njegovem razhodu z Danijelo Martinović, s katero sta bila skupaj skoraj 25 let, a svoje ljubezni nikoli nista okronala s poroko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

S Hano se je Grašo poročil februarja 2021 v cerkvi svetega Dominika v Splitu, julija istega leta pa se jima je rodila hči Alba.

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel