Petra Kraljev (Mirela, Šverc komerc): »Zdi se mi, da se moja poroka ne bo nikoli zgodila!«

21. 2. 2021, 07:23 | Scena | Piše: Julka Firbič

              Petra Kraljev (Mirela, Šverc komerc): »Zdi se mi, da se moja poroka ne bo nikoli zgodila!« (foto: POP TV) POP TV

32-letno hrvaško igralko Petro Kraljev naše občinstvo gotovo najbolj pozna po vlogi odločne in samozavestne Mirele v nadaljevanki Šverc komerc. V enem od intervjujev je uspešna igralka razkrila veliko osebnih stvari o svoji zaroki iz leta 2018 ter tudi to, ali se bo poroka končno zgodila do njenega naslednjega rojstnega dne.

Lepa igralka je zaročena že od leta 2018, ko se ji je potovanje v romantično Italijo za večno vtisnilo v spomin, saj jo je postavni Nikola na njem zaročil. Pri zaroki ni preveč kompliciral, prav to pa si je Petra tudi želela, tako da je vse potekalo popolno, kot pravi sama:

"Romantično in preprosto. Na družbenih omrežjih sem pogosto videla tako imenovane javne zaroke, zaradi katerih sem se vedno zdrznila in upala, da moja le ne bo videti tako. Od nekdaj sem bila mnenja, da je to eden najintimnejših trenutkov zveze in da ni treba, da cel stadion gleda in ploska. Očitno me Nikola zelo dobro pozna, saj je najino zaroko naredil sladko in posebno. Po drugem dnevu najinih počitnic se je odločil, da to stori na vrtu našega hotela, ki je že sam po sebi izgledal kot v pravljici. Sedela sva na ležalniku, obrnil se je k meni, vzel prstan in me prosil, da bi bila njegova žena."

Igralka je povedala tudi, da sta se z izbrancem spoznala na njeno pobudo in ne na njegovo: "Videla sem ga na neki fotografiji in prosila prijatelja, naj naju spozna, vendar se to ni zgodilo. Potem sem se odločila, da vzamem stvari v svoje roke in mu nekega dne poslala sporočilo. Ker sem takrat že začela snemati nadaljevanko »Zlatni dvori«, se mu je zdelo, da gre za šalo in da se nekdo samo predstavlja kot jaz. Po nekaj izmenjanih sporočilih sva se odločila, da se dobiva in danes sva zaročena." 

Na vprašanje, ali bi si do naslednjega rojstnega dne, ki bo oktobra 2021, želela izreči usodni da, je odgovorila takole:

"Če sem iskrena, poroka ni v mojih mislih. Z mojim primanjkljajem časa se mi zdi, da se to ne bo zgodilo nikoli. Že nekajkrat sem rekla, da poroka kot taka v mojem življenju ne bo ničesar spremenila, stresa, o katerem vsi govorijo in ki zadeva samo pripravo poroke, pa res ne želim prestajati. Po drugi strani pa sem ljubiteljica spontanosti. Tako mi niti Las Vegas - ne glede na to, kakšno mnenje ima večina o tem, ne zveni slabo."

Pozitivna in skromna Petra kot svojo največjo željo ni navedla poroke, temveč: "polno vrečo smeha! To želim sebi in vsem okoli sebe - mislim, da je to naša splošna pomanjkljivost. Ne glede na to da so trenutno okoliščine takšne, kot so, in da se trenutni situaciji ne moremo izogniti - sposobnosti uživanja v humorju nam ni mogoče odvzeti. Eden od mojih profesorjev je rekel: Dokler obstaja humor, obstaja tudi upanje."

Mi se s Petro vsekakor strinjamo in ji v bodoče želimo še veliko igralskih uspehov ter dobrega organizatorja porok, če bo do te le prišlo. Držimo pesti, da se zgodi!